1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

näyttö hajosi. Miten tiedot talteen sisäiseltä muistilta?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja MarkusS, 17/6/09.

 1. MarkusS

  Liittynyt:
  17/6/09
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Nokialaisesta hajosi näyttö ja en saa luettua tärkeitä tekstiviestejä, jotka on tallentuneet puhelimen sisäiselle muistille. SIM-korttia kokeilin jo toisessa kännykässä ja viestit ei siinä ole ainakaan.

  Saako esim. valtuutettu huolto viestit ulos puhelimesta?
   
 2. kimmo Vieras

  Tokihan ne huollossakin saa, mutta jos luuri muuten toimii, niin voihan sen yhdistää tietokoneeseen vaikkapa kaapelilla ja sitten esmes pc-suiten avulla tutkia luurin sisältöä.
   
 3. Saukki Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2966
  Tykkäykset:
  0
  Riippuu vähän puhelimesta mutta jos tukee datakaapelia niin puhelin päälle, datakaapeli kiinni ja pc-suitella viestit talteen. Mikä puhelin kyseessä?
   
 4. MarkusS

  Liittynyt:
  17/6/09
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Malli 2630, käytettynä ostettu ja mukana ei tullut datakaapelia ja PC-Suiten ohjelmaa. PC-Suiten varmaan saa ladattua netistä ilmaiseksi, mutta kaapeli pitäisi sitten ostaa ilmeisesti.
   
 5. säätäjä86 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1917
  Tykkäykset:
  5
  Tuohon malliin ei saa kaapelia,koska siinä ei ole usb-porttia. Se usb:ta muistuttava liitin on huoltoa varten ainoastaan. Bluetoothin kautta onnistuu.
   
 6. MarkusS

  Liittynyt:
  17/6/09
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Nyt on vaikea saada Bluetoothiakaan päälle, joten taitaa huoltoliike sitten olla viimeinen ratkaisu, jotta saisi viestit luettua?
   
 7. säätäjä86 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1917
  Tykkäykset:
  5
  Huolto taitaa sitten olla ainut vaihtoehto ellet pk-seudulla satu asumaan jolloin ehkäpä voisin pystyä auttamaan niiden viestien kanssa.
   

Jaa tämä viestiketju