Näytönsäästäjänä kello ?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja -noksu-, 29/10/06.

 1. -noksu-

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/9/06
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Kerran vielä! Miten saa nokia 6280 näytönsäästäjäksi kellon? Onko mahdollista
   
 2. M K

  M K Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  8/1/06
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  Moto G Plus
  näytönsäästäjästä sen verran, että ei ole löytynyt. Mutta se virransäästäjän kello on selvityksen alla, jos sais isommaksi
   
 3. E60xit

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/06
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  s60 9.1:seen on olemassa HandyClock, käytin sitä jonkin aikaa kunnes tajusin että 'WTH? Akku loppuu kaiken aikaa".

  Totesin että joko ohjelma bugittaa pahasti tai sitten Nokialaisten näytön/virransäästäjä on perinteistä suomalaista ohjelmointia: Toimii muttei ole käytettävä. Akku loppui kevyesti alle vuorokaudessa kun käytin sen näyttistä.

  En tiedä miten muissa nokian alustoissa.
   
 4. PPS

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  203
  Tykkäykset:
  0
  Niin se akun kuluminen johtuu siitä että tuota ohjelmaa pitää ajaa siellä prosessorilla ja se kuluttaa tietenkin sähköä. Ei noilla muilla kuin valmistajan omilla näytön säästäjillä pysty akkua säästämään. Ne on kivoja käytössä, mutta kuluttavat tietenkin akkua.

  Ei vika ole laitteen valmistajassa vaan sen kuuluukin toimia noin. Ei ne PC:n hienot graafisen näytönsäästäjät säästä sen enempää sähköä kuin näyttöäkään.

  Paras keino säästää näyttöä ja sähköä on sulkea se koko näyttö, tämä ei tietenkään puhelimen tapauksessa ole suosoteltavaa. Tuosta voi lukea kommentteja ekoista Ericssonin värinäyttö puhelimista, joissa oli sen ledinkin toimintaa muutettu huonommaksi.
   
 5. E60xit

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/06
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Mutta kun se ohjelma on kello, ei kone yritä laskea mustan aukon massaa vaan liikuttaa viisaria kerran minuutissa. Vaikea uskoa että kello kuormittaisi prossua enemmän kuin profimail, Callmanager, Taskmanager ja agilemesenger/turbomsn yhteensä. (ne on ne ohjelmat jotka mulla pyörii taustalla suurin piirtein aina, poislukien chatit)

  Eli joko Handyclock bugittaa tai sitten Nokian Kelloyksikön koodarit pitää saada vaihtoon. Ainakin E60:sen virran/näytönsäästäjän toteutus on niin harvinaisen luokaton, että nauroin ääneen kun näin sen ekaa kertaa. (itse asiassa olen nauranut kokolailla paljon hämmästellessäni PIMin, herätyksen ynnä muun toteutusta. 5+ softista)
   

Jaa tämä viestiketju