Mobiili.fi Näytön avaaminen kaksoisnäpäytyksellä tulossa Lumia 950 -malleihin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoftin viimeisimmät huippu-Lumiat, Lumia 950 ja 950 XL ovat ohjelmistopäivityksen myötä saamassa monien kaipaaman ominaisuuden. ”Double tap to wake” eli näytön herättäminen sitä kahdesti näpäyttämällä on ollut käyttäjäyhteisön kovasti toimima ominaisuus, joka eräistä aiemmista Lumia-malleista on löytynyt. Viimevuotisiin lippulaivoihin ominaisuus on tulossa lähiaikoina.

  Muun muassa MSPowerUser ja Windows Central uutisoivat, että eräät käyttäjät ovat ominaisuuden saaneet käyttöönsä, mutta hieman erikoisesti päivitys on tullut vain harvoille käyttäjille Windows Device Recovery Toolin tarjoaman päivityksen mukana.

  [​IMG]

  Windows Centralin Daniel Rubino arvelee, että double tap to wake voisi tulla laajemmin tarjolle mahdollisen over-the-air- eli OTA-päivityksen mukana myöhemmin kesän aikana, kuten esimerkiksi elokuun alussa julkaistavassa Windows 10 Mobile Anniversary Update -päivityksessä.

  Näytön herättäminen kaksoisnäpäytyksellä toimii jo osassa Windows 10 -puhelimista, sillä ne alkujaan Windows Phone 8.1:llä varustetut Lumiat, joissa ominaisuus on ollut, säilyttivät sen myös Windows 10 -päivityksessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju