1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Nämä ovat tämän hetken tehokkaimmat älypuhelimet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Samsungin huippumallit ovat lähellä kärkeä AnTuTun listauksessa. Xiaomi Mi5 vie kuitenkin pokaalin näiden nenien edestä.


  Suosittu puhelimien ja tablettien testiohjelma, AnTuTu, on listannut tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen tehokkaimmat puhelimet. Listan kärjestä löytyy Xiaomin tuorein tehopesä Mi5 -älypuhelin, joka pakkaa sisäänsä Qualcommin valmistaman Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin.

  AnTuTun listauksessa pisteet on laskettu keskiarvon mukaan. Kaikkien käyttäjien tekemien testien yhteistuloksesta on otettu keskiarvo, joten otanta ei kaikilla laitteilla ole yhtä suuri, mutta varmasti varsin kattava.

  [​IMG]
  iPhone 6s pistää hyvin kampoihin kärkikaksikolle


  Xiaomi Mi5:n jälkeen toiseksi sijoittuivat Samsungin tuoreet lippulaivamallit Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge. Applen viime vuonna julkistettu iPhone 6s sijoittuu kolmanneksi, mutta on Galaxy S7 -laitteiden tavoin hyvin lähellä kärkeä.

  Kolmannen sijan jälkeen testituloksissa nähdään melkoinen notkahdus. Neljännelle sijalle kipuaa Huawein Mate 8 -älypuhelin ennen Meizun Pro 5:tä ja Samsungin Galaxy Note 5:tä. Alta voit katsoa kokonaisen listan, jossa on kymmenen tehokkainta puhelinta AnTuTu -testiohjelman mukaan.

  [​IMG]
  AnTuTun listaus tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen kymmenestä tehokkaimmasta puhelimesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju