Mobiili.fi Nämä ominaisuudet tulevat seuraavaan iOS-päivitykseen – vanhojakaan iPhoneja ei ole unohdettu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  iOS 9.1:n julkaisusta ei ole kulunut kuin pari viikkoa, mutta Applella tehdään jo kovasti töitä seuraavan päivityksen eteen. Beta-ohjelmassa mukana olevat käyttäjät ovatkin raportoineet lukuisista uusista ominaisuuksista, joita voidaan odottaa iOS 9.2:n myötä. Yhdysvaltalainen PhoneArena-sivusto on luetellut muutamia beta-testaajien esille nostamista uudistuksista, jotka ovat nähtävissä myös alla.

  1. Nopeampi suorituskyky iPad Air 2:lla

  Vaikka iPad Air 2 ei kärsi hidastelusta nykyiselläkään iOS 9.1:llä, ei entistä nopeampi suorituskyky ole missään nimessä huono asia. iOS Playground esittelee uuden käyttöjärjestelmäversion toimintaa oheisella YouTube-videolla.


  2. Safari-selain uudistuu

  Safari-selaimessa on voinut aikaisemmin siirtyä näyttöä pyyhkäisemällä edelliselle tai seuraavalle sivulle. Komennon rekisteröimisessä on kuitenkin ollut ongelmia, joihin Applen pitäisi iOS 9.2:n myötä pureutua syvemmin. Parannuksia on siis luvassa.

  3. Force Touchin uusitut efektit

  iPhone 6s:n ja iPhone 6s Plussan Force Touch -toiminto on aiheuttanut joillekin päänsärkyä etenkin isompaa Plus-mallia käytettäessä. Siinä, missä tavallisessa iPhone 6s -mallissa näytön tausta sumentuu tyylikkäästi Force Touchia käytettäessä, on iPhone 6s Plussassa efekti asteen verran sotkuisemman näköinen. iOS 9.2:n jälkeen käyttöliittymän pitäisikin toimia sulavammin myös iPhone 6s Plus -malleissa.

  Ohessa iOS 9.2:n uusien ominaisuuksien esittelyä.


  4. Paranneltu moniajo iPhone 4s:llä

  Apple ei ole unohtanutta iOS 9.2:n myötä myöskään vanhempia puhelimia ja iPhone 4s:n pitäisi saada ainakin aiempaa nopeammat moniajon animaatiot päivityksessä. Siitä mitä muita suorituskykyparannuksia iOS 9.2 tuo vanhoihin iPhoneihin ei tässä kohtaa ole vielä tietoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju