Mobiili.fi Nämä näppärät pikkulaitteet pitävät tavarasi tallessa: Tile Mate ja Tile Slim

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tile Mate.


  Alkuperäinen Tile on saanut seuraajansa. Tile Mate on suora korvaaja aiemmalle alkuperäiselle Tilelle ja Tile Slim puolestaan nimensä mukaisesti ohuempi, mutta muilta mitoiltaan kookkaampi versio saman toiminnallisuuden tarjoavasta laitteesta.

  Tilet yhdistetään älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä. Jos sitten on vaikkapa hukannut avaimensa, joihin on Tilen kiinnittänyt, voi ne löytää soitattamalla Tile-sovelluksen kautta merkkiäänen – Tile Matessa voimakkuudeltaan 88 desibeliä ja Tile Slimissä 82 desibeliä. Tämä toimii myös toisin päin: jos on hukannut puhelimensa, Tilen keskustaa kahdesti painamalla saa merkkiäänen soimaan puhelimesta.

  Tilen Bluetooth-yhteyden kerrotaan toimivan noin 30 metrin etäisyyteen asti. Jos tavaransa hukkaa tätä kauemmas, ei niissä voi enää merkkiääntä soittaa yhteyden katkettua, mutta kaikki toivo ei ole edes tällöin menetetty: Tile mahdollistaa myös tavaroiden merkitsemisen kadonneiksi – minkä jälkeen tavaroidensa sijainnista saa ilmoituksen, jos ne löytyvät jonkun muun Tile-käyttäjän läheisyydestä. Lisäksi Tilet kirjaavat talteen myös viimeisimmän sijaintinsa, jossa ne vielä olivat puhelimeen yhteydessä, mikä voi auttaa kadonneiden tavaroiden etsinnässä.

  Vastaavia laitteita on muitakin, mutta Tile oli yksi ensimmäisiä ja laajiten käytettyjä, millä on merkitystä kadonneiden esineiden löytymisessä muiden toimesta. Tilejä on myyty yli kuusi miljoonaa kappaletta.

  Uusista Tileistä Tile Mate soveltuu edelleen kiinnitettäväksi esimerkiksi avaimiin, kannettavaksi laukussa tai muihin paikkoihin, joissa ei ole tarvetta ohuudelle. Tile Mate on alkuperäistä Tileä 25 prosenttia pienempi. Sen mitat ovat 34 x 34 x 4,65 millimetriä ja paino 6,1 grammaa.

  Tile Slim puolestaan sopii esimerkiksi lompakkoon ja muihin ohuutta vaativiin tarkoituksiin, kuten teipattuna kiinni läppäriin. Sen mitat ovat 54 x 54 x 2,4 millimetriä ja paino 9,3 grammaa eikä siinä ole reikää kuten Tile Matessa.

  Tilet eivät ole ladattavia, vaan niiden akku kestää vuoden verran. Tämän jälkeen ne on tarkoitus korvata uudella.

  Tilen omassa verkkokaupassa Tile Maten hinta on 25 dollaria ja 4 kappaletta tilaamalla yhteensä 70 dollaria. Tile Slimin hinta on on 30 dollaria ja 4 kappaleen pakettina 100 dollaria. Lisäksi tarjolla on kahden Maten ja kahden Slimin yhteispakkaus 90 dollarilla. Suomeen toimituksesta tulevat päälle vielä 12 dollarin toimituskulut, ja lisäksi tulee huomioida mahdolliset arvonlisävero- ja tullimaksut.

  [​IMG]
  Tile Slim.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju