Näissä kuvissa saattaa olla esimakua Surface-puhelimesta – Microsoft patentoi taitettavia...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
foldable-phone-patent-700x440.jpg


Microsoftille on viime viikolla myönnetty uusi patentti, jonka kuvissa esiintyy mielenkiintoisia ratkaisuja taitettavista älypuhelimista ja tableteista. Patentti itsessään ei tietenkään välttämättä tarkoita, että tällaisia laitteita nähtäisiin joskus myynnissä, mutta jotain pohjaa ne saattavat silti luoda esimerkiksi huhutulle ”Surface-puhelimelle”.

foldable-phone-patent-3-559x700.jpg


Microsoftin Surface-puhelin alkaa saada myyttisiä piirteitä, sillä laitteesta on huhuttu jo pitkään, ja huhuissa siihen on maalailtu ties minkälaisia ominaisuuksia, joilla se erottuisi kaikista muista älypuhelimista. Microsoft on itsekin antanut ymmärtää, että tarkoitus on kehittää jotain oikeasti uutta ja erikoista, hieman samaan tapaan kuin Surface-tabletit ovat yhdistäneet perinteisen kannettavan tietokoneen ja tabletin hyviä ominaisuuksia toimivaksi kokonaisuudeksi.

foldable-phone-patent-4-678x700.jpg


Microsoftin tuoreessa patentissa esitellään erilaisia ratkaisuja yhdellä ja jopa kahdella saranalla varustetuista laitteista, joita kuvaillaan puhelimiksi ja minitableteiksi. Erilaisten saranointien ja muiden ratkaisujen avulla kuvailtuja laitteita voidaan käyttää joko perinteisen älypuhelimen tavoin, levittää ne isommaksi tablettiratkaisuksi tai esimerkiksi taitella pystyyn teltan tavoin. Taitettavien laitteiden lisäksi kuvissa esiintyy myös erilaisia liukuratkaisuja, joilla laitteita voidaan laajentaa.

foldable-phone-patent-9-462x700.jpg


Kuvia esitellyt Windows Central mainitsee myös toisen tuoreen Microsoft-patentin, joka koskee elektronista saranaratkaisua. Se saattaisi hyvinkin olla avainasemassa näiden nyt nähtyjen taitettavien laitteiden toteuttamisessa.

foldable-phone-patent-flat-700x514.jpg
foldable-phone-patent-12-700x694.jpg


Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom