Mobiili.fi Näinkö Nokian klassinen matopeli korvautuu? Microsoftilla omat suunnitelmat esiasennetuista...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Esiasennetut pelit ovat vuosikymmeniä vanha ilmiö matkapuhelimissa. Ehkä tunnetuin esimerkki on Nokian klassinen matopeli, joka oli valmiiksi asennettuna monissa aikansa myydyimmistä puhelimista.

  Idea esiasennetuista peleistä ei ole Microsoftin myötä katoamassa mihinkään, mutta matopeliä Windows 10 -puhelimista ei tule löytymään. Sen sijaan loppuvuonna julkaistavat Lumia 950 ja Lumia 950 XL sisältävät WMPoweruserin mukaan Candy Crush Saga -pelin, joka toimii esimerkkinä Microsoftin ja Kingin toukokuussa julkistetusta yhteistyöstä.

  [​IMG]
  WMPoweruser lupailee Candy Crush Sagan tulevan ainakin Lumia 950:n ja Lumia 950 XL:n kansainvälisiin versioihin. Vielä ei ole varmuutta, kuinka laajasti peli tullaan sisällyttämään myös maakohtaisiin malleihin.


  Jos idea esiasennetusta Candy Crush Sagasta ei miellytä, WMPoweruser vakuuttaa, että pelin voi halutessaan poistaa puhelimesta. Tämä on positiivista, sillä läheskään aina valmistajan esiasentamat sovellukset eivät ole käyttäjän vapaasti poistettavissa.

  Niille, jotka Candy Crushin sijaan haikailevat vanhojen matopelien suuntaan, tarjaaa DSD 164 uusioversion Nokian vanhasta matopelistä. Peli on ladattavissa suoraan Microsoftin sovelluskaupasta, ja se on saatavilla myös iOS:lle ja Androidille.

  Alla pelikuvaa Snake 97:stä ja Candy Crush Sagasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju