Mobiili.fi Näin voit päästä kokeilemaan tulevaa OnePlus 3 -puhelinta ennen muita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlussan seuraavan lippulaivapuhelimen julkistus lähestyy. Ennen virallista esittelyä joukko käyttäjiä pääsee kuitenkin kokeilemaan OnePlus 3 -puhelinta ennakkoon, kiitos uuden The Lab -yhteisöohjelman.

  Ennen OnePlus 2:n julkaisua laitevalmistaja järjesti kilpailuja, joissa palkintona oli mahdollisuus tutustua tulevaan puhelimeen ennakkoon. Lopulta kolme voittajaa kuljetettiin OnePlussan päämajaan Hongkongiin.

  Nyt tarjolla on vastaava mahdollisuus entistä useammalle OnePlus-fanille. Valmistaja on nimittäin laittanut pystyyn The Lab -nimellä kulkevan yhteisöohjelman, joka tarjoaa 30 käyttäjälle mahdollisuuden kokeilla OnePlus 3 -puhelinta ennen muita.

  The Labiin voi päästä mukaan kirjallisella hakemuksella. Yhtiö ottaa vastaan hakemuksia vielä viiden päivän ajan, minkä jälkeen kaikkien hakeneiden joukosta valitaan 30 käyttäjää. Näille henkilöille lähetetään OnePlus 3 testattavaksi ja tarkoitus on, että jokainen kirjoittaa laitteesta arvostelun. Arvostelujen käyttötarkoitus jää hieman hämärän peittoon, mutta todennäköisesti joukosta poimitaan ainakin positiivisia kommentteja laitteen julkaisua tukemaan. Toki on myös mahdollista, että ohjelmiston puolella palautetta voidaan vielä käyttää tuotteen kehittämiseenkin.

  Mikäli OnePlus 3:n kokeilu kiinnostaa, kannattaa hakemus muistaa lähettää ennen hakuajan loppua. Samalla on hyvä huomata, että erottuminen ei tule olemaan helppoa. Artikkelin kirjoittamishetkellä yhtiö on jo vastaanottanut lähes 8000 hakemusta.

  [​IMG]
  Metallikuorinen OnePlus 3 vuotaneessa tuotekuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju