Mobiili.fi Näin voit napata suomalaisen PuzzlePhonen ilmaiseksi – alle vuorokausi aikaa ennakkotilata

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  PuzzlePhone


  PuzzlePhone on suomalainen, modulaariseen laitesuunnitteluun luottava konsepti. Kolmesta osasta koostuva puhelin liputtaa kestävän kehityksen ja vapaan muokattavuuden puolesta. PuzzlePhone on parhaillaan ennakkotilattavissa Indiegogo-palvelussa, mutta kampanjan loppu häämöttää jo.

  PuzzlePhonen käyttäjä voi päivittää puhelintaan parempaan laitteistoon ilman tarvetta vaihtaa koko puhelinta uuteen. Brain-osa sisältää suorittimen, käyttömuistin, tallennustilan ja kameran. Spine-osasta löytyvät pitkäikäiset komponentit ja laitteen näyttö. Heart-osa taas sisältää akun ja mahdollisesti myös muita lisäominaisuuksia. Suurin osa laitteen tutkimus- ja kehitystyöstä tehdään Oulussa.

  [​IMG]
  1. Aivot, 2. Selkäranka ja 3. Sydän


  PuzzlePhonen Indiegogo-kampanja alkoi marraskuun alussa. Sittemmin puhelin on kerännyt noin 110 000 dollarin edestä tilauksia eli 44 prosenttia 250 000 dollarin tavoitteestaan. Kyseessä on joustava tavoite, eli projektin jääminen vajaaksi ei estä rahoituksen saamista ja tilattujen laitteiden toimittamista.

  Kampanjaa on jäljellä vielä 22 tuntia, eli kiinnostuneet ehtivät edelleen tilata omansa. Laiteversiota on tarjolla useita ja hinnat vaihtelevat 299 eurosta aina 699 euroon asti. Lisäporkkanana Circular Devices palkitsee lisätukijoita hankkineita ilmaisilla moduuleilla tai jopa tyylikkään valkoisella PuzzlePhonella. Vakuuttavimmat myyntitykit voivat siis napat itselleen ilmaisen puhelimen kampanjan avulla.

  [​IMG]
  PuzzlePhone White Edition

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju