Mobiili.fi Näin vääntyy Apple Pencil väkivalloin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen iPad Prolle tarkoitettu stylus-kynä Apple Pencil saattaa toistaiseksi olla vielä vaikea ostaa, toimitusajan ollessa 4-5 viikkoa Apple Storessa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö joku olisi jo ehtinyt yhden ostaa videolla rikottavaksi. Äärimmäisen tärkeän tieteellisen tutkimuksen nimissä Youtube-käyttäjä Zach Straley kävi nappaamassa itselleen 99 dollarin (Suomessa 109 euroa) hintaisen Apple Pencilin ja päätti ottaa selvää, miten se kestää vääntämistä.

  iPhone 6 saattoi viime vuonna saada huonoa mainetta bendgate-taivutustapauksissa, mutta Apple Pencil näyttäisi olevan tukevampaa tekoa. Pencil ladataan iPadin alaosassa sijaitsevan Lightning-liitännän kautta, ja niinpä mieleen tulee, että lataukseen asetettu kynä saattaisi ottaa helposti osumia törröttäessään tabletin alapäässä. Straleyn videolta käy kuitenkin ilmi, että kynää saa tuuppia ja veivata melkoisesti ilman huolta vahingoista. Monissa tapauksissa kynä vain pomppaa pois paikoiltaan.

  Lopulta Straley saa väännettyä liittimen vinoon, minkä jälkeen hän yrittää vielä kaksin käsin vääntää kynän mutkalle. Monet pikkupojat lienevät peruskoulussa todistelleet kovuuttaan vääntämällä lyijykyniä poikki paljain sormin, mutta Apple Pencil on eri maata. Straley ei saa kynää vääntymään, eli laite vaikuttaisi kohtuullisen tukevaksi suunnitellulta.

  Voit katsoa hyvin informatiivisen vääntövideon alta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju