Mobiili.fi Näin upeita kuvia syntyy kun Lumia 950 ja ammattikuvaaja pääsevät Isolle valliriutalle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  National Geographic -lehden kuvaaja Stephen Alvarez on jälleen käynyt tutustumassa maapallon upeisiin ihmeisiin huippuluokan Lumia taskussaan. Uudet Lumia 950 ja 950 ovat tallentaneet Australian Queenslandissa sijaitsevan Ison valliriutan huumaavan upeaa luontoa niin kuvien kuin videonkin muodossa.

  [​IMG]

  Yhteistyössä National Geographicin ja Alvarezin kanssa Microsoft ylistää uusien Lumia-lippulaivojen kameroita. Sekä 950 että isompi 950 XL käyttävät 20 megapikselin PureView-takakameraa, jonka ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa ZEISSin optiikka, iso f/1,9 aukko, kolmella LEDillä varustettu salama, viidennen sukupolven optinen kuvanvakaus, peräti ISO 12800 herkkyys sekä 4K-tarkkuuden videokuvaus.

  [​IMG]

  Ison valliriutan luontoa kuvattiin sekä vedenpinnan ylä- että alapuolella. Vedenalaisia otoksia varten Alvarez kehitti puhelimelle oman suojakotelonsa, joka piti laitteen kuivana.

  [​IMG]

  Alvarezin kuviin Isosta valliriutasta voi tutustua tarkemmin Microsoftin blogissa sekä National Geographicin sivuilla. Miehen tarkoituksena on yhdessä Microsoftin Lumia-laitteiden kanssa käydä läpi Seven Natural Wondersin seitsemän maailman luonnonihmettä. Koko seikkailuun voi tutustua LumiaxNatGeo-tilissä Instagramissa. Alvarez on jo aiemmin käynyt muun muassa kuvaamassa Victorian putoksia Lumia 930:n kanssa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju