Mobiili.fi Näin Uberin perustaja twiittasi Applen jättisijoituksesta kilpailijaan – ”kiitti vaan Tim”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2113
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Uberin toimitusjohtaja Travis Kalanick.


  Uberin perustaja ja toimitusjohtaja Travis Kalanick ei todennäköisesti ilahtunut Applen tekemästä miljardin dollarin sijoituksesta kiinalaiseen Didi Chuxingiin, jonka kanssa Uber käy kiivasta taistoa Kiinan markkinoilla.

  Kalanick twiittasi Applen sijoituksesta todeten tyttöystävänsä Apple-osakkeiden tekevän tästä nyt Didi-sijoittajan ja sävytti viestinsä vielä #thanksALotTim-hashtagilla Applen toimitusjohtajaan Tim Cookin viitaten.


  girlfriend owns @apple shares which makes her a didi investor… #Smh #ridesharewars #domesticissues #thanksALotTim

  — travis kalanick (@travisk) 13. toukokuuta 2016

  The Information -julkaisun mukaan Kalanick oli suunnitellut juuri tälle viikolle tapaamisen Applen pääkonttoriin tulevista yhteistyömahdollisuuksista keskustellakseen. The Information toimittajan Amir Efratin mukaan Kalanick myös oli Applen pääkonttorissa keskiviikkona.

  Didi Chuxingin toimitusjohtaja Jean Liu valotti yhtiön analyytikko- ja sijoittajapuhelussa Applen ja Didin välisen diilin syntyä ja kuvasi sen tapahtuneen ”salaman nopeudella”.

  Liu tapasi Cookin 20. huhtikuuta Applen pääkonttorissa ja yhteistyön juuret alkoivat pienellä vitsillä. ”Yhtiömme virallinen nimi tarkoittaa ’little orange’. Ajattelimme, että hedelmän mukaan nimetty yhtiö voi aina saavuttaa jotain suurta”, kertoi Liu Applen ja Didin taustayhtiön nimien samansuuntaisuudesta.

  Applen on nähty tehneen Didi-sijoituksen Kiinan asemiensa ja suhteidensa parantamiseksi sekä myös tulevaisuutensa rakentamiseksi autojen parissa.

  Liun mukaan Didi voi tehdä jatkossa yhteistyötä tuotteiden, teknologian ja markkinoinnin osalta uuden sijoittajansa Applen kanssa, mutta ei vastannut tarkempiin kysymyksiin liittyen Applen autoprojektiin. ”Tämä on vielä varhaisessa vaiheessa. Joten emme voi jakaa enemmän vielä”, totesi Liu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju