Näin tyhjennät Netflixin katseluhistorian

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216
Netflix-logo-700x238.png
Katsoitko vahingossa Netflixissä jotain väärää tai satuitko katsomaan jonkun sarjan jakson ilman ystävää? Jos näin on käynyt ja haluat peittää jälkesi, katseluhistorian poistaminen onnistuu Netflixillä näppärästi.

Netflixissä katseluhistorian tyhjentäminen onnistuu verkkoselaimen kautta. Puhelin- ja tablettisovelluksilla mene vasemmasta laidasta löytyvästä valikosta kohtaan Tili. Tämän jälkeen laita avaa verkkoselaimeen oman tilisi tiedot.

Netflix-2-394x700.png


Selaamalla alaspäin löytyy kohta katseluhistoria, jonka takaa löytyy kyseisellä tilillä katsotut elokuvat ja sarjat. Niiden pyyhkiminen historiatiedoista onnistuu painamalla nimikkeen vieressä olevaa ruksia. Sarjojen kohdalla sivu kysyy, haluaako käyttäjä poistaa koko sarjan historiatiedoista. Nimikkeet poistuvat käyttäjätilin historiasta kaikilla laitteilla 24 tunnin kuluessa. Katseluhistorian tyhjentämisen ohella käyttäjä voi poistaa omat arvionsa tietystä elokuvasta tai sarjasta.

Netflix-3-394x700.png
Netflix-4-394x700.png


Verkkosivuilta näkee myös tilin hiljattaisen käytön. Sieltä näkee, missä, milloin ja millä laitteella Netfilxiä on käytetty. Näitä tietoja ei ole kuitenkaan mahdollista poistaa.

Netflix-1-394x700.png


Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom