Mobiili.fi Näin turvallisen uuden Galaxy Note7 -puhelimen tunnistaa jatkossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7 mustana värivaihtoehtona.


  Samsung on aloittamassa Galaxy Note7:n toimitukset uudelleen jonkin ajan kuluttua. Uusista turvallisista Note7-puhelimista löytyy kiinalaisen ATL:n valmistama akku Samsungin yritysryppääseen kuuluvan Samsung SDI:n valmistaman sijaan.

  Suomessa Galaxy Note7 -puhelinten toimitusten pitäisi alkaa lokakuun aikana. Täällä Note7-toimitukset eivät aiemmin edes ehtineet alkaa ennen akkujen räjähtämisten pakotettua Samsungin keskeyttämään Note7:n myynnin.

  ”Jotta asiakkaamme tuntevat olonsa varmaksi siitä, että he saavat oikean tuotteen, uusien Note7-laitteiden tuotepakkaukset merkitään mustalla neliöllä, joka ilmaisee selkeästi, että laitteet ovat uudesta toimituserästä”, kertoo Samsung tiedotteessaan.

  Samsungin kotimarkkinalta Etelä-Koreasta on jo kuultu myös lisätietoja.

  Ainakin siellä Samsungin uudet turvalliset Galaxy Note7 -puhelimet tulevat esittämään akun varauksen näytöllä vihreällä akkukuvakkessa alkuperäisen valkoisen sijaan.

  Tämän ohjelmistoratkaisun käytöstä muissa maissa ei ole vielä tietoa. Ainakin Etelä-Koreassa Samsung aikoo myös päivittää vaaralliset Note7-puhelimet niin, ettei niiden akku lataudu yli 60 prosentin, minkä pitäisi estää tai vähintäänkin selvästi vähentää ylikuumenemis- ja räjähdysriskiä.

  Mikäli turvallisia Note7-puhelimia ei eroteta liian selvästi vaarallisista, on se ongelma Samsungille. Note7:n käyttö ja lataaminen on kielletty muun muassa yleisesti lentoyhtiöiden sekä jo nyt myös useiden joukkoliikenteen toimijoiden osalta ympäri maailmaa.

  Samsungin mukaan se on lähettänyt suoran viestin kaikkiin Note7-laitteisiin, jotka on aktivoitu Euroopassa. Viestissä kehotetaan asiakkaita sammuttamatta laitteensa ja palauttamaan se ostopaikkaansa niin pian kuin mahdollista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju