Mobiili.fi Näin Suri kommentoi Nokian vahvaa tulosta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/2/17.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  5106
  Tykkäykset:
  9
  [​IMG]
  Rajeev Suri.


  Nokian loppuvuoden tulos ylitti markkinaennusteet, kiitos verkkoliiketoiminnan hyvän kannattavuuden vaikeassa markkinatilanteessa.

  Lisää tuloksesta aiemmassa artikkelissamme.

  Nokian suuria teemoja vuonna 2016 oli integrointi Alcatel-Lucentin kanssa yhdistymisen jälkeen.

  Näin Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri kommentoi Nokian tulosta ja koko viime vuotta tulostiedotteessa:


  Vuosi 2016 oli Nokialle muutoksen aikaa. Etenimme vuoden aikana määrätietoisesti ja menestyksekkäästi strategiamme toteuttamisessa ja toimintamme laajentamisessa.

  Vuoden alussa Nokia keskittyi pääasiassa mobiiliverkkoihin. Päätimme vuoden yhtiönä, jolla on kattava tuotevalikoima, joka sisältää muun muassa mobiili- ja kiinteät verkot, reitityksen, optiset verkot ja itsenäiset ohjelmistot. Olemme yhtiö, joka voi tavoitella parempaa tuottoa laajentumalla uusiin asiakassegmentteihin, jolla on uutta liiketoimintaa digitaalisen terveyden ja digitaalisen median toimialoilla, ja jonka patentti- ja brändilisensointitoiminta on merkittävästi laajentunut.

  Olemme tyytyväisiä asiakkaidemme yhä vahvistuneesta tuesta Nokian strategialle. Myyntihankkeemme muiden kuin perinteisten asiakkaidemme, eli telekommunikaatiopalvelujen tarjoajien, keskuudessa lisääntyivät vuoden aikana, näimme verkkoliiketoiminnan myyntipotentiaalin perustuvan yhä enemmän kahden tai useamman liiketoimintaryhmämme tuotteiden ja palveluiden yhdistelmiin ja ristiinmyyntimahdollisuuksista alkoi tulla todellisuutta.

  Vuoden loppuun mennessä saimme myös Alcatel-Lucent-integraation toteutettua onnistuneesti ja odotettua nopeammin. Voimmekin nyt keskittyä täysipainoisesti kustannussäästöihin, jatkuvan parantamisen hankkeisiin sekä strategiamme toteuttamiseen. Koko vuoden taloudellinen suorituskykymme oli vakaa, ja verkkoliiketoimintamme kannattavuus asettui antamamme ohjeistuksen vaihteluvälin yläpäähän. Jatkuva tiivis keskittymisemme toimeenpanoon, kulujen hallintaan ja hinnoittelukuriin oli ratkaisevaa haastavien markkinaolosuhteiden vaikutuksen tasoittamisessa vuoden aikana. Vaikka olen edelleen pettynyt liikevaihtomme kehitykseen vuonna 2016 arvioimme yhä tuloksemme parantuvan vuonna 2017. Näemme lisäksi mahdollisuuden katteiden kasvuun vuonna 2017 ja kyseisen vuoden jälkeen, kun markkinaympäristö kohentuu ja myynnin muutosohjelmamme vaikutukset alkavat vahvistua.

  Tiivistettynä, päätimme vuoden 2016 hyvissä asemissa tulevaisuutta ajatellen. Olemme onnistuneesti yhdistäneet toimintomme, meillä on vakuuttava sekä kokonaisvaltainen tuotevalikoima ja kurinalainen toimintamallimme tuottaa edelleen vankkaa tulosta. Lisäksi meillä on vakaa taloudellinen asema, taseemme on vahva ja meillä on valmiudet investoida mahdollisuuksiin, joiden uskomme tuottavan arvoa osakkeenomistajillemme.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju