Mobiili.fi Näin siirrät yhteystiedot kätevästi Androidista iPhoneen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  Vaikka merkki- ja alustauskollisuus elää mobiilikansassa vahvana, toisinaan käyttäjän tarvitsee vaihtaa yhden käyttöjärjestelmän puhelimesta toiseen. Aiemmin olemme jo antaneen vinkkejä Lumia-puhelimen yhteystietojen siirtämisestä Android-laitteeseen. Tällä kertaa tarjolla on ohjeita Androidista iPhoneen siirtyvälle.

  Move to iOS

  Applen suosittelema tiedonsiirtotapa on viime vuonna julkaistu Move to iOS -sovellus. Sovellus toimii Android 4.0:aa tai sitä uudempaa järjestelmäversiota hyödyntävillä puhelimilla tai tableteilla. Move to iOSin avulla liikahtavat yhteystietojen lisäksi muun muassa viestihistoria, kuvat ja videot.

  Prosessi alkaa lataamalla Move to iOS -sovellus Android-laitteelle ja käynnistämällä iPhone tai muu iOS-laite. Huomaa, että siirron voi tehdä vain iPhonen käyttöönoton yhteydessä, eli ensikäynnistyksellä. iPhonessa asetusvalikoissa on edettävä Ohjelmat ja data -näkymään asti ja klikattava kohtaa Siirrä data Androidista.

  Tämän jälkeen Android-laitteella edetään Move to iOS -sovelluksessa vaiheeseen Etsi koodini. Kun tämän jälkeen klikkaa Jatka-painiketta iPhonen puolella, antaa laite 10-numeroisen koodin, jolla tietojen siirto turvataan.

  Koodin avulla pääset Android-laitteen puolella valitsemaan, mitä tietoja haluat siirtää. Kun valinnat on tehty, voit aloittaa siirron. iPhonen puolella näet, milloin siirto on todella valmis. Kun tiedot ovat perillä, voit jatkaa iPhonesi käyttöönottoprosessin loppuun.

  [​IMG]
  Applen Move to iOS auttaa siirtämään tietoja Android-laitteesta iOS-laitteeseen


  Google-tili

  Mikäli Move to iOS ei jostain syystä toimi tai prosessi ei tunnu mieluisalta, voit toki siirtää yhteystietosi myös Google-tiliä käyttäen. Tässä tavassa ensimmäisenä on luonnollisesti tärkeä varmistaa, että yhteystiedot on synkronoitu Android-laitteen ja tilin välillä. Lisäohjeita varmuuskopiointiin löydät täältä.

  Kun kaikki tarpeelliset tiedot ovat Google-tilillä, voit lisätä tilin iPhonesi asetusten kohdassa Posti, yhteystiedot, kalenterit. Tilin lisäämisen jälkeen voit valita, mitä tietoja haluta synkronoida tilin ja laitteen välillä. Kun valinta on tehty, ladataan Google-tilisi yhteystiedot ja muu valittu sisältö iPhonelle automaattisesti. Muista, että Google-tilin avulla tiedot liikkuvat myös muiden laitteiden välillä tarvittaessa.

  [​IMG]
  Google-tili iPhonella

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju