Mobiili.fi Näin Samsungin tehopuhelimet ja Windows-tabletti pelaavat yhteen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsungin tammikuussa esittelemä Windows 10 -pohjainen Galaxy TabPro S -tabletti näyttäisi tuovan mukavia ekosysteemietuja Samsung Galaxy -käyttäjille. ”Galaxy Continuity” on toiminto, jonka avulla puhelimen ilmoituksiin voi vastata tabletilta. Myös muita yhteistoimintoja puhelimelle ja tabletille löytyy.

  Galaxy TabPro S on 2-in-1 -tyyppinen Windows-tabletti ja hybriditietokone, jonka Samsung aikoo valjastaa yhteistyöhön Android-huippupuhelimiensa kanssa. MSPowerUser kertoo, että Samsung olisi aikeissa julkaista sovelluksen nimeltä Flux D, ja sen avulla TabPro S sekä riittävän uusi Samsungin tehopuhelin (Galaxy S6 tai uudempi) keskustelevat bluetoothin välityksellä.

  Käyttäjä voi esimerkiksi kirjautua TabPro S:ään käyttämällä siihen yhdistetyn Galaxy-puhelimen sormenjälkitunnistinta. Lisäksi käyttäjä voi vastaanottaa puhelimen ilmoituksia ja vastata niihin suoraan tabletilta, sekä luoda puhelimestaan helposti langattoman yhteyspisteen tabletille.

  Samsungin Galaxy-perheen yhteistoimintoja on toki jossain määrin nähty myös muilla valmistajilla. Esimerkiksi Applen iOS- ja OS X -laitteet keskustelevat jonkin verran yhteen bluetoothin ja iCloud-pilven kautta. Lisäksi Windows 10:lle tulevan Redstone 1 -päivityksen on määrä laajentaa Cortana-apuria niin, että Windows 10 -tietokone voi kertoa Windows 10 -puhelimelle saapuneista ilmoituksista ja puheluista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju