Mobiili.fi Näin saat yhteystiedot kätevästi Lumiasta Androidiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Yhteystiedot saa Lumiasta Androidiin kätevästi Microsoft-tilin avustuksella


  Kun hankitaan uusi puhelin, täytyy tehdä monia asioita ennen kuin puhelin on niin sanotusti käyttövalmis. Aikaisemmassa ohjeartikkelissamme kokosimme muutamia yleisimpiä juttuja, mitä normaalisti tehdään, kun uusi puhelin otetaan käyttöön. Yhteystiedot täytyy luonnollisesti saada vanhasta puhelimesta uuteen puhelimeen eikä se olekaan aivan yksinkertaista, jos uusi puhelin toimii eri käyttöjärjestelmällä kuin vanha.

  Puhelinnumerot ja yhteystiedot voi siirtää puhelimesta toiseen esimerkiksi SIM-kortin kautta. Valmistajat ovat myös tehneet erilaisia sovelluksia, jotka helpottavat uuteen puhelimeen siirtymistä. Esittelen kuitenkin nyt yhden helpon ja nopean tavan, kuinka voi tuoda yhteystiedot Lumiasta Androidiin.

  Kun ottaa Lumia-älypuhelimen käyttöön, käyttäjän täytyy kirjautua Microsoft-tilille sisään tai luoda Microsoft-tili, jotta esimerkiksi sovelluskaupasta voi ladata sisältöä. Puhelin tallentaa automaattisesti yhteystiedot Microsoft-tilillesi, joten ne löytyvät kätevästi myös vaikka Windows-tabletista tai -tietokoneesta.

  [​IMG]
  Tilit-kohdan kautta pääset lisäämään uuden tilin puhelimeesi


  Mene Android-puhelimellasi asetuksiin ja etsi sieltä kohta Tilit. Joissain Android-puhelimissa kohta on Tilit ja synkronointi. Sen kautta voit lisätä puhelimeesi uuden tilin, joka on tässä tapauksessa Microsoft-tilisi. Kun lisäät Microsoft-tiliäsi Android-puhelimeesi, puhelin kysyy monia eri asioita. Tärkein kohta tässä vaiheessa on ”Yhteystietojen synkronointi”. Jos et käytä Microsoft-tiliäsi sähköpostinasi, kannattaa sähköpostien, kalentereiden ja muiden synkronointi kokonaan pois. Näin ollen tuot puhelimeesi vain Lumia-puhelimesi yhteystiedot.

  [​IMG]
  Kun Microsoft-tilille on kirjauduttu, kannattaa kalenterin synkronointi ja sähköpostin ilmoitukset ja synkronointi kytkeä pois päältä, jos et käytä Microsoft-tiliä päätoimisesti


  Tilin lisäämisen jälkeen puhelin synkronoi uudet yhteystiedot ja ne tulevat Yhteystiedot -valikkoon. Synkronoinnissa voi kestää hetki, joten ei kannata hätääntyä, jos ne eivät parissa minuutissa ole tulleet yhteystietoihin. Jos ne eivät kuitenkaan pidemmänkään ajan jälkeen ole tulleet puhelimeen, kannattaa asetuksien kautta käydä synkronoimassa Microsoft-tilin yhteystiedot uudelleen. Kannattaa myös tarkistaa Yhteystiedot -sovelluksen asetuksista, että puhelin näyttää kaikki mahdolliset yhteystiedot.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju