Mobiili.fi Näin saat Android 7.0 Nougatin Nexukseesi heti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 5X ja Nexus 6P ovat Android 7.0 Nougatin saavia puhelimia.


  Google julkaisi uuden version käyttöjärjestelmästään, Android 7.0 Nougatin, ja aloitti sen jakelun päivityksenä suoraan ensimmäisiin laitteisiin.

  Android 7.0 Nougat tulee nyt ensimmäisenä päivityksenä Nexus 5X:lle, Nexus 6P:lle, Nexus 6:lle, Nexus 9:lle, Nexus Playerille sekä Pixel C:lle ja Android One -puhelimelle General Mobile 4G:lle.

  Google hoitaa verkon yli suoraan laitteeseen tapahtuvat päivitykset kuitenkin vaiheistetusti ja vasta pieni määrä laitteita saa päivityksen jo julkaisupäivänä. Kokonaisuudessaan päivitykset vievät viikkoja.

  Halutessaan valmiin version Android 7.0 Nougatista voi kuitenkin päästä lataamaan heti. Se onnistuu liittämällä laite Googlen sivuilla Androidin beetatestausohjelmaan. Tämän jälkeen päivityksen pitäisi löytyä normaalisti päivityksiä asetusvalikosta hakemalla. Beetaohjelmasta saa tällä hetkellä asennettavakseen juurikin 7.0 Nougatin valmiin version, ei enää kehittäjien esiversioita.

  Lisäksi Android 7.0 Nougatin tehdasasennustiedostot ovat myös tulossa saataville, mutta asennus niillä vaatii hieman työtä ja tyhjentää laitteen. Tämän artikkelin julkaisuhetkellä asennustiedostot eivät vielä olleet tulleet saataville.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju