Mobiili.fi Näin päivität Android-puhelimesi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Älypuhelimiin tulee aina välillä järjestelmäpäivityksiä ja kaikki puhelimet eivät tarjoa niitä automaattisesti. Monet Android-puhelimet kertovat ilmoitusvalikon kautta, kun puhelimeen on päivitys saatavilla, mutta joskus laitteen päivittäminen täytyy hoitaa itse. Käyttäjän kannattaa aina välillä käydä tarkastamassa puhelimen päivitykset. Tällä ohjeella pystyy päivittämään niin Android-puhelimet kuin -tabletitkin.

  Mene Android-laitteen asetuksiin ja etsi kohta ”Tietoja puhelimesta”. Se löytyy usein asetuksien ihan alalaidasta, mutta paikka saattaa vaihdella puhelimen valmistajasta riippuen. Kun olet mennyt kohtaan ”Tietoja puhelimesta”, paina ”Järjestelmäpäivitykset” -kohdasta. Tämän jälkeen puhelin tarkastaa, onko päivityksiä saatavilla.

  Jos päivityksiä ei ole, puhelin kertoo, että puhelimen ohjelmistoversio on ajan tasalla. Jos taas ei ole, voit päivittää puhelimesi.

  Esimerkkilaitteena toimi Googlen ja LG:n yhteistyössä valmistama Nexus 5X. Se toimii puhtaalla Android 6.0.1 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju