Mobiili.fi Näin pääset tarkastamaan nopeimmin Android-puhelimesi virrankulutuksen tiedot

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Päästäksesi virrankulutuksen tietoihin, sinun täytyy tehdä kaksi asiaa. 1. Avaa toiminto- ja ilmoitusvalikko 2. Paina akun kuvaketta


  Älypuhelimien riesana on usein akkukesto ja monet joutuvatkin säästelemään akkua. Jos seurailet, miten akku kuluu ja mitkä sovellukset vievät, on virrankulutuksen tietoihin pääsy helppoa ja vaivatonta puhtaissa Android-luureissa. Ei tarvitse kahlata asetuksien läpi, vaan voit hypätä suoraan virrankulutuksen tietoihin.

  Puhelimet, jotka toimivat puhtaalla Androidilla, osaavat ainakin tämän kikan, mutta se saattaa vaihdella puhelinmalleittain ja -merkeittäin. Puhtaalla Androidilla toimivat Googlen Nexus-laitteet.

  Nopeimmin virrankulutuksen tietoihin pääsee ilmoitus- ja toimintovalikon kautta. Liu’uta valikko näkyviin, paina ylälaidassa sijaitsevaa akun kuvaketta ja näin pääset virrankulutuksen tietoihin. Sieltä käyttäjä näkee erilaisia tietoja virrankulutuksesta. Sieltä selviää muun muassa kovimmat virrankuluttajat ja arvion siitä, kuinka pitkäksi aikaa virtaa vielä riittää.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju