Mobiili.fi Näin pääset eroon Facebookin Live-ilmoituksista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Facebook tarjoaa tätä nykyä kaikille käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää Live-lähetyksiä, eli suoraa videolähetystä, mutta aivan kaikkia mahdollisuus ei innosta, sillä oletuksena lähetyksestä lähtee myös ilmoitus kaikille kavereille. Tässä vinkit siihen, miten pääset eroon Live-ilmoituksista.

  Jos kaveripiirissä on vain yksi tai muutama innokas Live-lähetysten tekijä, voi yksittäisten käyttäjien tai sivujen Live-videoiden ilmoitukset poistaa käytöstä mobiilisovelluksen kautta. Menet vain sovelluksen ilmoitukset-osioon ja etsit kyseisen Live-ilmoituksen. Android-sovelluksessa ilmoituksen pitkä painallus avaa valikon, josta voi lopettaa ilmoitukset kyseisen käyttäjän Live-lähetyksistä. iOS-sovelluksessa vastaava operaatio onnistuu pyyhkäisemällä ilmoitusta vasemmalle ja valitsemalla ”Lisää”, jolloin esiin tulee mahdollisuus lopettaa kyseisten ilmoitusten vastaanotto.

  [​IMG]

  Tietokoneen selaimen kautta voi Live-ilmoitukset myös ottaa pois käytöstä. Sinisessä yläpalkissa on oikealla pieni alaspäin osoittava nuoli, jota painamalla aukeaa valikko. Sieltä löytyy kohta ”Asetukset”, sitten vasemman laidan valikosta ”Ilmoitukset”, sen jälkeen ”Facebookissa”-riviltä valitse ”Muokkaa” ja alhaalta löytyy kohta ”Live-videot”, jonka liukuvalikosta voit ottaa käyttöön mieleisesi asetuksen. Samassa yhteydessä voit säätää myös muut saapuvat ilmoitukset makusi mukaisiksi. Sitten vain palaat etusivulle ja nautit ilmoitusvapaasta ajastasi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju