Mobiili.fi Näin otat soitonsiirron käyttöön Windows-puhelimella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 930.


  Soitonsiirto saattaa joskus tulla tarpeeseen itse kullekin. Tämän viikon vinkkinä näytämmekin, kuinka soitonsiirto kytketään käyttöön nykyaikaisella Windows-puhelimella. Esimerkkilaitteena on Lumia 930, mutta samat ohjeet pätevät myös muille Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmää käyttäville Lumioille.

  Windows Phone 8.1 mahdollistaa useita vaihtoehtoja soitonsiirrolle, kuten esimerkiksi siirto silloin, kun puhut toista puhelua. Soitonsiirron pääsee asettamaan asetusvalikosta, Asetukset – Verkko+ – Puheluasetukset – Soitonsiirto. Saapuvat puhelut voi siirtää joko omista yhteystiedoista löytyvään puhelinnumeroon tai numeron voi näppäillä myös erikseen.

  [​IMG] [​IMG]

  Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä soitonsiirto tapahtuu eri tavalla kuin vanhemmalla Windows-versiolla. Soitonsiirto onnistuu pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin ja valitsemalla Kaikki asetukset – Lisäominaisuudet – Verkkopalveluissa – Soitonsiirto. Jos soitonsiirto ei tätä kautta onnistu, voi laitteeseen asentaa Microsoftin Calls+ -sovelluksen, joka avaa soitonsiirtomahdollisuudet asetusvalikkoon.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju