Mobiili.fi Näin korjaat Samsungin Galaxy-puhelinten akku- ja lämpenemisongelmat helposti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Jos omistat kalliimman luokan Galaxy-puhelimen, voivat akku- ja lämpenemisongelmat olla turhankin tuttuja. Yhteisöpalvelu Redditissä ongelmaa on ihmetelty muun muassa seuraavin kommentein:

  ”Terve kaikille! Puhelimeni toimi täydellisesti useita kuukausia (…) Tänään heräsin, otin puhelimeni pois laturista, ja 15 minuutin vähäisen käytön jälkeen akun varaus oli 86 prosenttia ja puhelimen näyttö oli todella kuuma. Tällä hetkellä, noin tuntia myöhemmin ilmaan minkäänlaista käyttöä, varaus on 57 prosenttia.”

  Redditissä käytyjen keskustelujen perusteella yhdeksi merkittäväksi syyksi puhelimen lämpenemiselle käyttäjät ovat havainneet Samsungin Gear VR –sovelluksen. Jos puhelimesta kyseinen sovellus löytyy, onkin syytä tarkistaa, ettei sovellus ole automaattisesti käytössä.

  Hyvänä uutisena niille, jotka ongelmasta kärsivät on se, että sovellus on helppo ottaa pois päältä tai poistaa kokonaan puhelimesta. Menemällä puhelimen asetuksiin ja sovellusten hallintaan voi Gear VR:n käyttöä vapaasti muokata. Samalla puhelimen omistajan kannattaa selvittää myös muiden VR-sovellusten, kuten Oculuksen mahdollinen olemassaolo.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju