Mobiili.fi Näin hyvin Sonyn Xperia Projector toimii jo – tekee pöydästä tai seinästä kuin kosketusnäytön

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2165
  Tykkäykset:
  4
  Uusien Xperia X -sarjan puhelinten ohella Sony toi Mobile World Congressissa julki uudenlaisia Xperia-älylaitteita, kuten eilen niiden julkistuksen jälkeen jo kerroimme.

  Sonyn erikoislaitteista Xperia Eer -älykuuloke on jo valmis, piakkoin kauppoihin saapuva tuote. Kolme muuta, eli Xperia Eye, Xperia Projector sekä Xperia Agent, ovat vielä konseptitasolla ja niiden osalta saatavuuden on mainittu olevan vasta ”joskus tulevaisuudessa”.

  [​IMG]
  Sonyn Xperia-erikoislaitekvartetti: Xperia Ear, Xperia Eye, Xperia Projector sekä Xperia Agent


  Koko neljän laitteen katraasta Xperia Projector sekä myös projektorinkin sisältävä Xperia Agent vaikuttavat kaikkein mielenkiintoisimmilta.

  [​IMG]
  Xperia Projector luo pinnalle kuten pöydälle kuvan, jota voi ohjata kosketuksin ja pyyhkäisyin.


  Xperia Projector on jo nykyisessä asussaan melko kompakti, kannettavissa oleva laite, joka heijastaa kuvan joko pöydälle tai seinälle. Erikoisemman Xperia Projectorista tekee, että sen sisältöä voidaan ohjata pyyhkäisyin ja kosketuksin heijastetulla pinnalla – aivan kuin tavallista kosketusnäyttöäkin.

  [​IMG]

  Tämänhetkisessä demoversiossa on vasta tarjolla muutamia eri näkymiä ja toimintoja, mutta kuten alta löytyvä videokin kertoo, Xperia Projectorin käytön perusperiaate toimii ja käyttökomennot menevät jo nyt varsin luotettavasti perille laitteelle.


  Xperia Agent sisältää myös projektorin, ainakin nyt vielä hieman yksinkertaisemman, mutta tämän lisäksi se myös puhuu ja kuuntelee käyttäjäänsä ja kääntyy katsomaan kohti. Xperia Agent voi tarjota erilaisia tietoja ja vastata erilaisiin kysymyksiin. Lisäksi se voisi osana älykotia ohjata eri laitteita.

  [​IMG]
  Sony Xperia Agent sisältää myös projektorin, mutta se on suunniteltu enemmän pysyväksi osaksi älykotia ja myös esimerkiksi kääntyy kohti käyttäjäänsä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju