Mobiili.fi Näin asennat jo poistamasi Android-sovellukset uudelleen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Sovelluksia löytyy melko lailla kaikkiin tarpeisiin ja niitä kertyykin puhelimen muistiin helposti lukuisia. Toisinaan sovelluksia on myös poistettava vanhojen tieltä. Vaan entä jos tulee katumapäälle ja haluaa jo poistamansa sovelluksen takaisin?

  Android-laitteilla homma hoituu helposti. Suuntaa ensin Google Play -kauppasovellukseen, pyyhkäise esiin vasemman laidan sivuvalikko ja valitse kohta ”omat sovellukset ja pelit”.

  Kyseisellä sivulla on kaksi välilehteä. Ensimmäisenä tarjolla ovat parhaillaan asennetut sovellukset ja viereiseltä välilehdeltä löytyvät kaikki sovellukset, jotka olet kyseisellä tilillä asentanut. Lista ei siis ole laitekohtainen vaan yhdistää kaiken asennusliikenteen yhteen paikkaan. Näin löydät parhaimmillaan hyvinkin nopeasti sovelluksen, jonka olet joskus asentanut mutta jota ei tällä hetkellä laitteeltasi löydy.

  Sivuhuomiona sanottakoon, että Kaikki-listausta voi halutessaan siistiä. Kunkin sovelluksen oikeassa ylälaidassa on rasti, jota painamalla sen voi poistaa listalta. Reipas Android-käyttäjä kykenee siis toimimaan tehokkaasti poistamalla listalta sellaiset sovellukset, joiden uudelleen asennus ei koskaan tulisi kysymykseen.

  [​IMG]
  Google Play -kaupan etusivu

  [​IMG]
  Vasemmalta avautuvan valikon kautta pääset omiin sovelluksiisi

  [​IMG]
  Kaikki-välilehdeltä voi helposti tarkastaa aiemmin asennettuja sovelluksia

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju