Näillä voit säästää paljonkin: Sonera toi uudet reissupaketit datakäyttöön Euroopan...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Sonera tuo tarjolle uudet reissupaketit, jotka sisältävät tiedonsiirtoa paketoituna reissuille Euroopan ulkopuolisiin maihin. Uudet paketit tulevat myyntiin 25. tammikuuta.

Erikseen tilattava reissupaketti maksaa aina 29,90 euroa, ja se on käytössä seitsemän vuorokautta ensimmäisestä ulkomailla avatusta nettiyhteydestä alkaen. Näin sen voi tilata myös ennen matkaa. Paketin tai lisäpaketin tilaaminen onnistuu tekstiviestillä, Omilta Sivuilta sonera.fi:ssä ja Minun Sonera-mobiilisovelluksella.

”Asiakkaat ovat toivoneet ja odottaneet uudistuksia kaukokohteiden roaminghintoihin. Reissupaketit tuovat nyt surffaajalle helpotusta näiden maiden oletushintojen rinnalle. Paketti on huoleton ja turvallinen käyttää – ei laskuyllätyksiä, ja voit käyttää matkapuhelinta reissussa yhtä lailla huviin ja hyötyyn”, sanoo Soneran liittymätuotteista vastaava johtaja Matti Eloholma.

Reissupakettin hintaan kuuluva netin käyttömäärä riippuu alueesta: suosituissa lomakohteissa Turkissa ja Thaimaassa käytössä on puoli gigaa, ja samaan kategoriaan kuuluu joukko muita kaukomaita Yhdysvalloista ja Kanadasta Kiinaan ja Japaniin. Venäjällä käytössä on gigatavu. Alla on listattuna kaikki eri maat:

  • 0,5 gigatavua: Arabiemiirikunnat, Australia, Brasilia, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Hongkong, Indonesia, Intia, Israel, Japani, Kanada, Kiina, Malesia, Meksiko, Singapore, Thaimaa, Turkki, Yhdysvallat
  • 1 gigatavu: Venäjä
  • 2 gigatavua: Eurooppa

Reissupakettia voi käyttää myös EU-alueella. Euroopassa hintaan kuuluu 2 gigatavua reissudataa.

Sonera on myös lisännyt nyt Sopiva XL:n sisältämän Euroopan datasiirron määrää 600 megatavusta 1 gigatavuun. Elisan ja DNA:n korkeahintaisimmissa liittymäpaketeissa on mukana nyt myös 600 megatavua EU-datasiirtoa.

Muista operaattoreista poiketen Soneran mobiililiittymiin kuuluu automaattisesti lisämaksuton käyttö pohjolassa ja Baltiassa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom