Mobiili.fi Näillä sovelluksilla teet omia iMessage-tarrakuvia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  iOS 10 toi muun muassa tarrakuvat ja paljon muuta uutta Applen iMessageihin Viestit-sovelluksessa.

  Lukuisten Viestien App Storesta tarjolla olevien tarrakuvapakettien lisäksi suunnitella voi myös omansa. Tämä onnistuu muun muassa ilmaisilla Assembly tai Sticker Boost -sovelluksilla.

  Assemblylla on jo aiemmin voinut luoda erilaisia kuvia, logoja ja tarroja, mutta nyt iOS 10:n myötä sillä luodut tarrat saa suoraan Viestit-sovellukseen. Assembly näkyy Viesteissä sovelluksena ja tallentamiaan tarrakuvia on erittäin helppo lähettää. Assemblylla voi luoda erittäin monipuolisesti erilaisia tarroja.

  Assembly on ladattavissa App Storesta. Sovelluksen kaikkien toimintojen käyttöönotto vaatii sovelluksen sisäisiä ostoja.

  [​IMG]
  Assembly ja Sticker Boost ovat ladattavissa App Storesta.


  Sticker Boost on sovelluksista huomattavasti yksinkertaisempi ja löytyykin asennuksen jälkeen suoraan vain Viestit-sovelluksen kautta, ei erillisenä sovelluskuvakkeena Koti-valikosta. Sticker Boost mahdollistaa oman kuvan lisäämisen, haluttaessa liikkuvana, erilaisiin valmiisiin pohjiin, jolloin voi nopeasti luoda henkilökohtaisia tarrakuvia lähetettäväksi.

  Sticker Boost on ladattavissa App Storesta ja myös sen kaikkien toimintojen käyttöönotto vaatii sovelluksen sisäisiä ostoja.

  Aiemmin kerroimme myös iMessage-viestien kaveriksi iOS 10:n myötä tarjolle tulleesta mielenkiintoiseta viestit salaavasta Confide-sovelluksesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju