Näillä sovelluksilla jääkiekon MM-kisat haltuun

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104

Jääkiekon MM-kisat keräävät paljon kiinnostusta Suomessa. Vaikka tänä vuonna joukkue ei olekaan yhtä nimekäs kuin viime vuonna, Suomella on aina hyvät mahdollisuudet päästä taistelemaan mitaleista mitalipeleissä. Tässä artikkelissa emme kuitenkaan lähde ruotimaan Suomen joukkuetta tai kisoja, vaan esittelemme sovelluksia, joilla seuraat jääkiekon MM-kisoja jatkuvasti.

2017 IIHF

2017 IIHF on kisojen virallinen mobiilisovellus, joka tarjoaa varsin laajat tiedot MM-kisoista. Sovelluksen kautta käyttäjä löytää tietenkin otteluajankohdat, tulokset ja monet muut tilastot otteluista ja koko turnauksesta. Joukkueista on tarjolla yksityiskohtaiset tiedot kokoonpanoista, ottelussa pelaavista ketjuista ja kuvat pelipaidoista.

Sovellus lähettää muun muassa ilmoituksen ottelun alkamisesta ja maaleista, mikäli käyttäjä näin haluaa.

2017 IIHF on saatavilla ilmaiseksi Googlen, Applen ja Microsoftin sovelluskaupoista eri käyttöjärjestelmille.

2017 IIHF -sovelluksen lisäksi LiveTulokset on mainio sovellus tulosten seuraamiseen. Sen kautta näkee nopeasti pelattavat ottelut ja niiden ajankohdat, maalintekijät ja muut pistemiehet sekä tilastoja otteluista. Sovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle sovelluskaupoista.

Kisoja voi katsoa MTV:n tai C Moren kautta

Suomessa kisat televisioi MTV. Suomen ottelut näkyvät ilmaiseksi MTV:ltä ja muut ottelut näkyvät maksullisilta kanavilta tai C Morelta. Mobiilisti kisoja voi seurata MTV Katsomo -sovelluksen kautta, josta näkee MTV3-kanavan ilmaiseksi. Sovellus vaatii kuitenkin rekisteröitymisen, jotta voi katsella ilmaiskanavia.

MTV Katsomo ladattavissa Androidille, iOS:lle ja Windowsille.

Ottelut näkee myös C More -palvelun kautta, mikäli on tilannut C More Totalin. Sen kautta näkee kaikki ottelut niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneella. Ottelua voi katsoa myös isommalta ruudulta esimerkiksi Chromecastia hyödyntäen.

C More on saatavilla Androidille ja iOS:lle.

IIHF tarjoaa materiaalia myös YouTubessa

IIHF on aktiivinen myös YouTubessa. Se suoratoistaa kaikki ottelut YouTuben kautta – ottelut eivät kuitenkaan näy Suomessa geoblokkauksen takia. Mikäli asut maassa, jossa jääkiekko on pieni laji, näkyvät ottelut luultavasti YouTuben kautta.

Suomalaisille IIHF tarjoaa kuitenkin YouTuben kautta muun muassa eri otteluiden huippuhetket. Tällä hetkellä YouTube-kanavalla on esimerkiksi esittelyjä eri joukkueista, kuten Suomesta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom