Mobiili.fi Näillä laitteilla Yle Areena toimii tulevaisuudessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Yle Areena


  Yle päivitti eilen Areenan laitetukilistaa. Samalla julki tuotiin tietoja uusista Areena-sovelluksista, joita kehitetään parhaillaan.

  [​IMG]
  Areenalla on myös erillinen sovellus lapsille


  Tällä hetkellä Areenan mobiilisovellus on saatavana iPhoneille, Windows Phoneille ja Android-puhelimille sekä iPadeille ja Android-tableteille. Tämän lisäksi palvelu toimii monilla älytelevisioilla, pelikonsoleilla ja muilla laitteilla. Täyden tukilistan löydät Ylen artikkelista.

  Huomattavaa nykytuessa on, että tavallista vahvemmalla suojauksella varustettu Areena-sisältö ei toimi kaikilla tuetuilla laitteilla. Tähän joukkoon kuuluvat esimerkiksi Windows Phone -puhelimet, Sony Bravia -televisiot ja vanhemmat Elisa Viihde -laitteet.

  Nykytarjonnan lisäksi Yle valmistelee parhaillaan useaa uutta Areena-sovellusta. Äly-TV-sovellus uusitaan, Apple TV tulee saamaan oman sovelluksensa ja aiemmin suunnitellun Xbox-sovelluksen sijaan luvassa on universaali Windows 10 -sovellus. Lisäksi nykyisin Flashilla toimiva verkkoversio korvataan tulevaisuudessa HTML5-versiolla. Näille projekteille ei kuitenkaan toistaiseksi ole tarkempaa valmistumisaikaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju