Mobiili.fi Näillä kuulokkeilla lapset soittavat musiikkia turvallisesti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Philips SHK4000


  Markkinoille on tuotu uudet, erityisesti lapsille suunnitellut Bluetooth-kuulokkeet. Gibson Innovationsin julkaisemat ja Philipsin valmistamat SHK4000-kuulokkeet lupaavat olla miellyttävät ja turvalliset käyttää. Erityistä huomiota kuulokkeet antavat äänenvuomakkuuden säätelylle.

  Philips SHK4000 -kuulokkeet on suunniteltu pitämään huolta lasten ja nuorten kuulosta. Yhtiön mukaan kuulokkeiden pohjana oli tutkimus, jonka mukaan jopa 70 prosenttia alle 12-vuotiaiden lasten vanhemmista antaa lastensa kuunnella musiikkia kuulokkeilla, mutta vain 6 prosenttia myytävistä kuulokkeista on suunniteltu erityisesti lasten tarpeisiin.

  SHK4000-kuulokkeet sisältävätkin äänentason rajoittimen, jonka ansiosta musiikki ei soi koskaan yli 85 desibelin voimakkuudella. ”Nämä kuulokkeet ovat suunniteltu täysin lasten ehdoilla”, Gibson Innovationsin kuulokeliiketoiminnan johtaja Pascal van Laer kehaisee.

  Rajoittimen lisäksi esille nostetaan kevyt tukiosa ja pehmeät kuuloketyynyt, joiden ansiosta kuulokkeiden pitäisi olla mukavat käyttää. Lisäksi SHK4000-kuulokkeet ovat langattomat ja varustettu mikrofonilla puhelujen puhumista varten.

  Philips SHK4000 -kuulokkeet tulevat myyntiin vielä syyskuun aikana. Värivaihtoehtoja on kaksi: violetin ja sinisen yhdistelmä tai erilaisten sinisävyjen yhdistelmä. Lisäksi mukana tulee aina tarra-arkkeja, joilla lapset voivat koristella kuulokkeensa. Laitteen suositushinta on 60 euroa.

  [​IMG]
  Philips SHK4000

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju