Mobiili.fi Näillä alueilla DNA:n 4G-verkot ovat parantuneet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2183
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Eilen Elisa ilmoitti suunnittelevansa 4G-verkkonsa laajentamista erityisesti Pohjois-Suomessa. Tänään DNA seuraa perässä kertoen tarkempia tietoja siitä, millä alueilla operaattorin 4G-verkot ovat viime kuukausina parantuneet.

  Kuluvan syksyn aikana DNA:n 4G-kuuluvuus on parantunut esimerkiksi Karijoella, Isojoella, Kannuksessa, Lestijärvellä ja Sievissä. Operaattorin mukaan parannukset tulevat valtateiden varteen, eli myös alueen läpi liikkuvat voivat nauttia varmemmista yhteyksistä.

  Lisäksi menneenä kesänä parannuksia tehtiin Halsualla, Ylivieskassa, Oulaisissa, Kärsämäellä, Siikalatvassa, Siikajoella ja Lumijoella. ”4G-kuuluvuuden myötä esimerkiksi viihdepalvelujen käyttäminen ja etätyö helpottuvat. Parhaimmillaan esimerkiksi mökkeilykausi pitenee, kun töitä voi tarvittaessa hoitaa mökiltäkin käsin”, DNA:n puheliiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan toteaa.

  4G-verkot ovat alati käytetympi. DNA:n tapauksessa 4G-liikenne on kasvanut lähes 300 prosenttia viimeisen vuoden aikana. Jo 60 prosenttia kaikesta datasta siirtyy 4G-verkossa.

  4G:stä seuraava askel on luonnollisesti 5G, joka uskotaan moninkertaistavan latausnopeudet ja tuovan lisää joustavuutta alati kasvavan verkkolaitemäärän hallitsemiseksi. Kuluttajat eivät kuitenkaan pääse 5G-verkkoihin vielä moneen vuoteen, sillä uuden standardin muodostaminen vie aikaa.

  [​IMG]
  Mobiiliverkkomasto

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju