Mobiili.fi Nähdäänkö Applelta uusi iPad Air sittenkin vielä tänä vuonna?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen toimitusjohtaja Timo Cook sekä iPad Air 2


  Apple sekoitti pakkaa normaaliin julkistusaikatauluunsa nähden, kun se esitteli viime viikon ”Hey Siri” -tilaisuudessa uusien iPhone-mallien rinnalla myös uuden iPad Pron sekä sivumennen uuden iPad mini 4:n. Viime vuosina Applella on nimittäin ollut tapana esitellä uusia iPad-malleja erillisessä tilaisuudessa vasta lokakuussa. Viime viikon tilaisuuden perusteella voisikin olettaa, ettei uusia iPad-malleja enää tänä vuonna esiteltäisi, mutta tuore huhu kuitenkin väittää, että Apple saattaisi esitellä iPad Air 3:n vielä tämän vuoden puolella tai mahdollisesti ensi vuoden alussa.

  Latino Post -sivusto raportoi huhuista, joiden mukaan uusi iPad Air 3 saattaisi sisältää uuden A9- tai A9X-suorittimen, kaksi tai neljä gigatavua RAM-muistia sekä entistä tarkemman, 4K-tarkkuutta lähestyvän näytön, jonka pikselitiheys olisi 401 pikseliä tuumalla. Vertailun vuoksi nykyisten 9,7-tuumaisten iPadien Retina-näytön pikselitiheys on 264 pikseliä tuumalla. Laite siis vastaisi pitkälti uutta iPad Pro -mallia, mutta pienemmässä paketissa. Lisäksi huhujen mukaan uusi Air olisi vielä Air 2:a ohuempi, mahdollisesti vain viisi millimetriä paksu. Huhuissa on mainittu myös vesi- ja pölytiivistyksiä. Laitteen julkaisu saattaisi tapahtua mahdollisesti jo lokakuussa, tai viimeistään ensi vuoden alkukuukausina.

  Huhuihin kannattaa suhtautua suurella varauksella, sillä Applella on todennäköisesti tällä hetkellä keskitetty paljon voimavaroja uuteen iPad Prohon sekä mini 4:ään. Lisäksi huhutut vesi- ja pölytiiviydet sekä erityisesti entistä tarkempi näyttö kuulostavat kovin epätodennäköisiltä ja poikkeaisivat merkittävästi Applen aiemmasta linjasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju