• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

myyty

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.2.2010
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Kaupan kohde?
Samsung Omnia HD 16gb scandic route 66​
Takuu?
voimassa 07/2011 asti​
Kuitti?
On​
Kytky?
On​
Kunto?
Todella siisti​
Vaihto?
Kyllä, johonkin halpaan perusluuriin​
Tuotteen tarkka kuvaus?

MYYTY
Ostettu heinäkuussa 2009 Saunalahdelta kytkynä, valmistajan takuu on 24 kk imei koodin perusteella.
Eli reilusti yli vuosi vielä takuuta. Puhelin ei ole sim-lukittu.

Puhelin on kaikin puolin todella siistissä kunnossa, esim. näytössä ei ole yhtäkään naarmua. Akku pitää varausta kuin uutena ja puhelin toimii täysin normaalisti. Ainoana pienenä miinuksena takakannessa on alhaalla ohut puhelimen levyinen hankauskuluma kohdassa joka osuu pöytään puhelimen ollessa näyttö ylöspäin, melko huomaamaton kuitenkin ja eipä tuon syntymistä voi välttää.

Ominaisuuksia: 16 gigaa sisäistä muistia, takuuajan ilmainen route 66 navigointi (aktivointi myöskin imei koodin perusteella), HD videokuvaus, 8 megapikselin kamera jne jne.

Tarkat tiedot Samsungin sivuilta (kopioi osoiteriviin):

tulevaisuus on t

Myyn tuotteen alkuperäisessä rasiassa ja mukaan tulee kaikki tavarat jotka löytyivät paketista uutena.

Luuria saa myös käydä katsomassa ja kokeilemassa. Myynnissä myös huutonetissä: Samsung Omnia HD 16gb scandic route 66, SIISTI - Matkapuhelimet, Samsung - Puhelimet - Huuto.net
Hintapyyntö?
299e​
Sijainti?
Helsinki -puistola, aivan kehä 3 tikkurilan liittymän lähistöllä.​
Toimitustavat?
Nouto / postipaketti​
Myyjän nimi?
Anssi​
Myyjän sähköposti?
-​
Myyjän puhelinnumero?
040-9524468​
 

Liitteet

 • puhelin1..jpg
  puhelin1..jpg
  74.3 KB · Katsottu: 22
 • puhelin2..jpg
  puhelin2..jpg
  70.5 KB · Katsottu: 19
Top Bottom