• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty!

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
16.12.2008
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
M: Nokia N95 Copper

Takuu: 07/10
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Todella hyvä
Vaihto: Mahdollisesti

Paketti sisältää puhelimen, laturin, handsfreen, datakaapelin sekä alkuperäiset manuaalit ja laatikon. Muistikorttia ei ole mukana. Puhelimen reunoissa on pientä hankausjälkeä, koska ollut taskussa. Muuten todella hyvässä kunnossa joka puolelta.

Edit: muistikortti löytyi ja on siis mallia 2Gb. Mukana kortilla vieläpä Garmin Mobile XT-navigaattori.PS. Ostaja maksaa postikulut.

Hintapyyntö: 120€/tarjous
Sijainti: Porvoo/Helsinki
Toimitustavat: nouto/postipaketti

Myyjän nimi: Joni
Myyjän sähköposti: joni_nx@hotmail.com
Myyjän puhelinnumero: 0400-4381076
 

Liitteet

 • DSC_0442..jpg
  DSC_0442..jpg
  235.4 KB · Katsottu: 66
 • DSC_0447..jpg
  DSC_0447..jpg
  239.9 KB · Katsottu: 75
 • DSC_0449..jpg
  DSC_0449..jpg
  218.7 KB · Katsottu: 55
 • DSC_0441..jpg
  DSC_0441..jpg
  246.1 KB · Katsottu: 60
 • DSC_0443..jpg
  DSC_0443..jpg
  228.4 KB · Katsottu: 76
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
16.12.2008
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
Edellinen ostaja perui kaupat, joten löytyy vielä.
 

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
35   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2739
Reaktiopisteet
288
Puhelinmalli
Fold
Tämä myyty jo KORKEALOPULLE, myyjä vaan ei ole vielä ehtinyt päivittelemään ilmoa.
 
Top Bottom