MYYTY: Unlocked iPhone 3GS 32Gb Black + varusteita: mm. lataava FM-lähetin autoon

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja ajs, 1/11/09.

 1. ajs Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  12/1/07
  Viestit:
  1921
  Tykkäykset:
  195
  M: Unlocked iPhone 3GS 32Gb Black + varusteita: mm. lataava FM-lähetin autoon

  Takuu: Teoriassa kyllä / käytännässä en tiedä (ostettu ulkomailta)
  Kuitti: On
  Sim-lukittu: (On/oli) = Unlockattu
  Kunto: Uudenveroinen
  Vaihto: Ei

  Myynnissä uudenveroinen, vain pari päivää hypistelty, unlockattu ja virheetön musta iPhone 3GS 32Gb. Puhelin on päivitetty uusimpaan ohjelmistoversioon FW 3.1.2 / baseband 04.26.08 eli toimii siis kaikkien operaattoreiden korteilla. Päivitys on tehty Pwnagella ja unlockaus ultrasn0w:lla.

  Myyn puhelimen jailbreakattuna ja unlockattuna (testattu TeleFinland, Saunalahti ja dna), eli puhelin toimii kaikilla operaattoreilla. Lähetän puhelimen aseteltuna suomenkieliseksi ja siinä tilassa, että heti kun otat puhelimen laatikosta ja olet laittanut SIM-korttisi sisään, voit alkaa soittelemaan välittömästi ja puhelin toimii normaalisti.

  Mukaan täydellinen myyntipakkaus jossa käyttämättömät kuulokkeet, lataus/synkronointikaapeli ja USA-mallin laturi. Mukaan tulee lisäksi EU-mallin tarvikelaturi, uusi lataava FM-lähetin autoon ja uusi nahkainen musta vyökotelo. Kauppaan kuuluu myös tarvikemallinen lataus/synkronointitelakka, joka on vielä postissa (lähetän sen tietenkin perään heti kun saan sen itselleni). Lisäksi mukaan tulee alkuperäisen operaattorin (Rogers, CAN) SIM-kortti, jolla puhelimen voi aktivoidakin tarvittaessa. Mukaan myös alkuperäinen ostokuitti, joka on ulkomailta, joten en tiedä miten apple hyväksyy esim. takuuhuoltoon. Puhelin on kuitenkin testattu täysin toimivaksi.

  HUOM:
  Mikäi ostaja itse päivittää tai palauttaa puhelimen iTunesissa "väärin" ja puhelin lukittuu uudelleen, en ota vastuuta enkä peru kauppoja. Voin polttaa DVD:lle mukaan valmiin 3.1.2 custom firmwaren, jolla puhelimen voi palauttaa ilman base bandin päivittymistä. Jos palautus siis tehdään iTunesissa sen kautta ladattavalla firmwarella, puhelimen base band päivittyy ja puhelin lukkiutuu. Tämä ei luonnollisestikkaan tapahdu automaattisesti, vaan käyttäjän on täytynyt ensin hyväksyä puhelimen päivitys.

  Ostaja maksaa postituskulut 8,5 euroa, myös nouto käy. Tavara postiin kun ostohinta + pk näkyvät tililläni. Mikäli ostaja haluaa ostaa postiennakolla, vaadin 30 euroa etumaksua tililleni kattamaan kulut mahdollisesta lunastamattomasta lähetyksestä, summa kuitenkin tietenkin vähennetään lopullisesta hinnasta. Myös postiennakko avausmahdollisuudella em. ehdolla käy.

  Yhteydenotot mailiin tai ketjuun/YV

  Hintapyyntö: 680 euroa + pk
  Sijainti: Oulu
  Toimitustavat: Posti / postiennakko / nouto

  Myyjän nimi: ajs
  Myyjän sähköposti: ajs_ät_pp_piste_inet_piste_fi
  Myyjän puhelinnumero: Saat tarvittaessa YV:llä / maililla

  Edit.
  Tällä tietoa myyty, kiitos kiinostuneille!
   

  Liitetyt tiedostot:

  • kuva.jpg
   kuva.jpg
   Tiedostokoko:
   36,5 KB
   Katseltu:
   68
  • kuva 2.jpg
   kuva 2.jpg
   Tiedostokoko:
   35,2 KB
   Katseltu:
   62

Jaa tämä viestiketju