• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Sony Xperia Z Ultra Black**Kuin Uusi** 640 €/ Tarjous

Benkku15

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
19   0   0
Liittynyt
11.9.2007
Viestit
2798
Reaktiopisteet
424
Puhelinmalli
Apple iPhone 7 Plus 256GB Jet Black
Kaupan kohde?
M/V: Sony Xperia Z Ultra Black**Kuin Uusi**​
Takuu?
23.9.2015​
Kuitti?
Kyllä​
SIM-lukittu?
Ei​
Kytky?
Ei, rahalla ostettu​
Kunto?
Kuin uusi​
Vaihto?
Nokia Lumia 1020 / Sony Xperia Z1 / iPhone 5S Gold 16GB, Nokia 8800 Gold Arte / Nokia 8800 Sirocco Gold, Apple iPhone 5 64GB/32GB Black/White​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Myydään/Vaihdetaan Sony Xperia Z Ultra Phablet:ti :), Puhelin on kokeiltu tämän päivän, heräte ostoksena tuli ostettua. On omaan käyttöön liian suuri. Mahtava näyttö puhelimessa sille joka arvostaa sitä puhelimessa.

Puhelimen mukana seuraa: Alkuperäinen laatikko, kaikki varusteet käyttämättömät, laturi,usb piuha,kuulokkeet,kuulokkeiden päät,lataustelakka ym. Mukaan extrana Copterin suojakalvo.

yhteydenotto: Benjamin.Lonnberg@gmail.com / YV / Puhelimitse.​
Hintapyyntö?
640€/Tarjous​
Sijainti?
Söderkulla (Sipoo) 30km Helsingin keskustasta​
Toimitustavat?
Nouto,Posti (Rahat Tilille paketti postiin), voin toimittaa PK-Seudulle jos ei syystä tai toisesta kykene paikan päältä hakemaan.​
Myyjän nimi?
Benjamin Lönnberg​
Myyjän sähköposti?Myyjän puhelinnumero?
0400463222​
 

Liitteet

 • DSC00091.jpg
  DSC00091.jpg
  614.1 KB · Katsottu: 148
 • DSC00089.jpg
  DSC00089.jpg
  503.4 KB · Katsottu: 143
 • DSC00083.jpg
  DSC00083.jpg
  423.5 KB · Katsottu: 144
 • DSC00084.jpg
  DSC00084.jpg
  443.8 KB · Katsottu: 119
 • DSC00092.jpg
  DSC00092.jpg
  366 KB · Katsottu: 135
Top Bottom