• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty **myyty** Samsung TAB S2 9.7" 4gee malli

Tila
Ei auki vastauksille.

seiluri

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
568   0   0
Liittynyt
20.11.2003
Viestit
2068
Reaktiopisteet
765
Puhelinmalli
Apple
Takuu
On
Kuitti
On
Väri
Musta
Kunto
Hyvä
Vaihto
Saa ehdottaa yv tai @
Hintapyyntö
330
Sijainti
Turku
Toimitustavat
Nouto, posti, matkahuolto
Myyjän (/ostajan) nimi?
toni
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
seiluri@hotmail.com
Myyntiin hyväkuntoinen samsung tab s2 9.7" 4gee malli väriltään musta ja mukana sampan musta flippi. Mukana laite orkkis varusteineen paketissaan ja kuitti eli ns. Full Set.

Ollut itsellä nyt viikonverran käytössä ja toimittanut myös puhelimen virkaa bt hf kanssa. Kuitenkin nyt päädyin siihen ratkaisuun että 9.7" tabi on hieman liian kookas näin kevään tullessa puhelimeksi eli siis tämä loistava tabi uudelle omistajalle.


TÄSSÄ LINKKI EDELLISEN MYYJÄN ILMOON:
Myyty - Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE

Tästä linkistä laitteen arvosteluun:
Arvostelussa Samsungin huipputabletti Galaxy Tab S2 – hyvä, mutta hieman tylsä
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom