• Osallistu Matkapuhelinfoorumi.fi JOULUPATA 2021 -keräykseen 26.11.-31.12.2021.
 • - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

*MYYTY*: Samsung SGH-i900 Omnia Mobile Navigator

Mikke78

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
22.11.2005
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
M: Samsung SGH-i900 Omnia Mobile Navigator

Takuu: On, takuuta jäljellä 14 kk
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Erinomainen
Vaihto: Ei

Paketti sisältää aturin, handsfreen, datakaapelin, kosketuskynän ja multimediatelineen. Puhelin on ollut vähäisessä yrityskäytössä ja on erinomaisessa kunnossa. Ei näkyviä naarmuja ja kosketusnäytössä on ollut suojakalvo koko ajan. Ohjelmistona on alkuperäinen suomenkielinen Windows Mobile 6.1. Kuvia tarvittaessa sähköpostitse.

Hintapyyntö: 200 €
Sijainti: Keuruu,Keski-Suomi
Toimitustavat: nouto/postipaketti/postiennakko/matkahuolto

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:
 

Mikke78

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
22.11.2005
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Kyllä tämä on jo alennettu hinta. Jätän myymättä jos ei tällä mene, on kuitenkin yli 600 euron laite.
 

Mikke78

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
22.11.2005
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Ei kiitos, ei ole tarvetta vaihtoihin kun Omnia on jäänyt yrityskäytöstä ylinmääräiseksi hyllyyn.
 
Top Bottom