• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Palm Pre + Touchstone langaton latauslaite

jugih

Tunnetuin jäsen
Palaute - 100%
22   0   0
Liittynyt
24.12.2004
Viestit
1445
Reaktiopisteet
449
Puhelinmalli
iPSE2020
!! MYYTY !!

M: Palm Pre + Touchstone langaton latauslaite

Takuu: kansainvälinen?
Kuitti: on
Sim-lukittu: ei
Kunto: hyvä
Vaihto: hmm.. ehdota?

Saksasta 29.10. 2009 hankittu, SIM -vapaa ihmepuhelin. Toimii kaikilla korteilla suomessa.

HUOM! Pitää tosin aktivoida ennen ensimmäistä käyttöönottoa full resetin jälkeen SONERAN tai DNA:n kortilla

Syy tähän on puhelimen tarvitsema nettiyhteys Palm:in servuun ja puhelimessa on valmiit data-asetukset vain näille operaattoreille Suomessa.
Tämän jälkeen kaikki käy, eli puhelin on SIM-vapaa ja data liikkuu.
Laitetaan yksityisviestikeskustelu kaikille nähtäväksi niin ei tarvitse jokaiselle vastata erikseen:
Palmia ei siis tarvitse unlockata, koska on täysin SIM-vapaa. Ainoa on puhelimen käyttis mikä poikkeaa muista käyttiksistä sillein että, kun puhelin otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön, siihen luodaan uusi käyttäjäprofiili.
Nämä tiedot puhelin lähettää sitten Palmin palvelimelle johon se synkkaa aika-ajoin sun kalentereita ja yhteystietoja eli backuppaa niitä sinne.

SONERAN ja DNAn kortilla tuon saa siis aktivoitua, sen tarvitseman yhden kerran kun sun henkilökohtainen profiili luodaan. Sitten se toimii sauniksen korteilla ihan niinkuin minullakin.

Näppislayoutti on saksalainen QWERTZ, eli Z-näppäin ja Y-näppäin ovat vaihtaneet paikkaa, muuten sama kuin QWERTY. ÄÅÖ-näppäimet saa (sym)+A etc..

Mukaan erikseen hankittu Touchstone -latauslaite ja luonnollisesti kaikki mitä puhelimen ostopakkaukseen kuuluu. PLUS näytönsuojakalvo tilattuna expansysistä, sen saat jälkitoimituksena kunhan saapuu ensin minulle.

Kunto uudenveroinen, ei naarmuja. Alkuperäinen hinta yhteensä n. 530€.


Hintapyyntö: 380€
Sijainti: Helsinki
Toimitustavat: Vain noudolla / voin toimittaa pk-seudulle

palm-pre-1.jpg


palm_pre_touchstone.jpg
 
Top Bottom