• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

*MYYTY*Pakun nastat, Continental VancoViking 195/70-15 C*MYYTY*

karvis

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
10   0   0
Liittynyt
19.4.2006
Viestit
5831
Reaktiopisteet
2562
Puhelinmalli
8 Pro
NÄMÄ MENI :)

Myydään ylimääräiseksi jääneet pakettiauton nastarenkaat, Continental VancoViking 195/70-15 C.

Renkaissa pintaa 7-8mm, yksi kulunut hiukan enemmän keskeltä mutta tässäkin keskellä sen 7mm ja reunoissa 8mm. Kaikki nastat näyttäisi olevan tallella, yhdestä renkaasta 1 nasta poikki. Nastat jonkun verran kulahtaneet, mutta ovat asialliset vielä.
Renkailla on ajettu ~20tkm, ja ne on paistettu vko 36/06.

Renkaat majailee Rovaniemellä, tarvittaessa matkahuolto kuljettaa muuallekkin ostajan laskuun.

hp. 200€
Jos hinta ei miellytä niin järkeviä tarjouksiakin kuunnellaan.

Yhteydenotot YV:llä

Ja parit kuvatukset:
8143010478556954562web_0.jpg


8143010478556954566web_0.jpg
 

karvis

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
10   0   0
Liittynyt
19.4.2006
Viestit
5831
Reaktiopisteet
2562
Puhelinmalli
8 Pro
Ylööös, ja hinta alas. Nyt 150€/tarjous
 
Top Bottom