• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty: Nokia N97 mini, Turku

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2006
Viestit
190
Reaktiopisteet
1
Kaupan kohde?
M: Nokia N97 mini, Turku​
Takuu?
19.11.2011 asti​
Kuitti?
Löytyy​
Kytky?
Saunalahti, ei lukittu millään tavalla​
Kunto?
Uudenveroinen​
Vaihto?
Nokia 6720/E-sarjalainen + välirahaa​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Omaan käyttöön liian monipuoliseksi osoittautunut ja töissä liian arvokas kolhittavaksi Nokia N97 mini joutuu myyntiin.

Paketissa tulee mukana kaikki mitä ostettaessakin eli laturi, datakaapeli, CWM-koodi (aktivoitu tammikuun alussa 2010, joten 10kk siinäkin jäljellä), ohjekirjat, loistavat kuulokkeet ja mitä siellä nyt oli pientä sälää.​
Hintapyyntö?
380€​
Sijainti?
Turku​
Toimitustavat?
"Rahat tilille, paketti postiin" -periaate, postiennakko, Matkahuolto tai kaikkein mieluiten kasvokkain nouto. Voin mahdollisesti toimittaakin jonnekin Turun lähistölle. PK:t ostajalle.​
 
Viimeksi muokattu:
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2006
Viestit
190
Reaktiopisteet
1
Cherry Black, ajattelinkin että jotain jäi pois tuosta ilmoituksesta.
 
Top Bottom