• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Nokia N97 mini 330€!!!

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
102
Reaktiopisteet
3
M: Nokia N97 mini (Cherry Black) , Turku

Takuu: ei ole* (huollan ko. puhelimia. kysy lisää soittamalla)
Kuitti: ei
Kytky: vodafone*, toimii kaikilla korteilla.
Kunto: Erittäin hyvä
Vaihto: päikseen iPhone 3GS 16GB

Paketti sisältää itse puhelimen lisäksi laturin, laturi adapterin, usb-kaapeli, kuulokkeet ja alkuperäisen paketin sekä manuaalit ja ovi CD:n. Extrana laitettakoon vielä kosketusnäyttö kynä! Puhelin on ostettu alunperin Englannista.

Hintapyyntö: 330 euroa
Sijainti: Siirtyy paraikaa kotkaan, ja on nyt siis tästä lähin Kotkassa! Mutta kaupat mahdollista face 2 face myös helsingissä ja turussa!
Toimitustavat: Nouto, postipaketti, postiennakko*

Myyjän yhteystiedot:
Nimi: Antti Moilanen
Sähköposti: moilanen.a@gmail.com
Puhelinnumero: 040 752 5032
 

Nicce

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
8.9.2004
Viestit
902
Reaktiopisteet
82
Puhelinmalli
iPhone 5S
Kannattaa jatkossa lukea tarkemmin sääntöjä.

Mikäli huomaat että myynti-/ostoilmoituksesta jäi tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Myynti-/ostoilmoituksen päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Ilmoitusten nostaminen on hyväksyttävää kerran viikossa.
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
102
Reaktiopisteet
3
Myynti-ilmoitus laitettu raameihin, ja pahoittelen tuota spämmiä. Sen verran pitkä aika kun on viimeksi täällä kirjoitellut, niin on päässyt säännöt unholaan!
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
102
Reaktiopisteet
3
Itseasiassa ko. puhelimia on minulla kaksi. Kuten tarkka huomaa, saa tämän mukana tuon alkuperäislaatikon (siis musta/harmaan Nokian lodjun), ja kuulokkeet sekä nuo mukana tulleet CD:t, toisin kuin tossa huuto.netissä olevassa, jossa osa näistä vermeistä uupuu!

Yritän räpsiä niitä kuvia kaikille halukkaille ja lisään ne tänne hetki kun mahdollista.
 

jugih

Tunnetuin jäsen
Palaute - 100%
19   0   0
Liittynyt
24.12.2004
Viestit
1415
Reaktiopisteet
425
Puhelinmalli
SZ Flip 5G
Moro tukevahintti :D 250€ ja noudan huomenna?
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
102
Reaktiopisteet
3
Ei viitti ihan niin halvalla luopua, kuitenkin täälläkin noista pyydellään +400€ :) eli tollanen 330€ ois toistaiseksi vielä tähtäimessä. BTW, olen sunnuntaina pasilassa ohikulkumatkalla, joten ei tarvitsisi edes noutaa vaan voisin noinkin lähelle toimittaa!! :) eikö siitä nyt tuon 80€ maksa? ;)

ps. pahoittelen sopimatonta nimimerkkiä :)
 

jugih

Tunnetuin jäsen
Palaute - 100%
19   0   0
Liittynyt
24.12.2004
Viestit
1415
Reaktiopisteet
425
Puhelinmalli
SZ Flip 5G
No.. katotaan josko hinta siitä tippuu vielä hieman. Onko puhelimessa muuten Vodafonen brändäys? Ja kuin uusi N97minisi on?

PS. sun nikki _on_ hauska
 

Qwertyi

Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016
Palaute - 100%
30   0   0
Liittynyt
7.12.2005
Viestit
37838
Reaktiopisteet
17517
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10e + Note 8
Takuu: ei ole* (huollan ko. puhelimia. kysy lisää soittamalla)

Onko tämäkin yksilö käynyt sinun huollosasi?
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
102
Reaktiopisteet
3
Ei ole enään brändäystä, sillä olen de-brändännyt sen. Ei ollut suomenkieltä tuolla asetuksissa, niin piti tuo languagepack saada vaihdettua. Näkeekö ton tarkan iän jollain koodilla (*#???#) tms? tai imei-koodilla netistä?

...ja eikös tämän nikki ole parempi kuin Paksuhomo? ;)
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
102
Reaktiopisteet
3
Eipä ole tarvinnut näitä sorkkia, joku päivä kun tästä viitsii niin saatan nyppästä näppäimistön ja vaihtaa sen uuteen (öäå).. Tässä mini-mallissahan tuo näppäimistö on ohut muovi tarralla kiinni, eli ei ole kyseessä siinäkään mikään puhelimen avaus mikäli sitä pelkäät!

Editoisaan nyt vielä kun vauhtiin päästiin. Lisäsin tuon huolto lausekkeen tohon lähinnä sen takia, että takuuta ko. puhelimessa Nokialle ei tietääkseni ole. Näin ollen saa edes jonkunlaisen takuun, jos tämän ostaa (toisin kuin normaalisti käytettyä puhelinta ostettaessa.). Etuna tässä on ostajalle lähinnä, että jonain kauniina päivänä, kun sattuu kolhaisemaan tällaista puhelinta jossa on kosketusnäyttö ja se siitä rätsähtää niin puhelimesta tulee verkonpaino tai voit kiikuttaa sen nokia care huoltopisteeseen, jossa näytönvaihdot maksaa maltaita. Tämän puhelimen ostaja taas voi toimittaa tämän luurin minulle, ja huollan sen varaosien hinnalla jotka ei siis todella maksa juuri mitään (minulle :))
Ja jos vieläkin pelottaa, niin nämä Nokialaisten huollothan on aika selkeää pässinlihaa kun nuo Nokia Care huolto oppaat on saatavilla jokaiseen mahdolliseen malliin, ja jos kaikenkukkuraksi sattuu edes hieman ymmärtämään näiden kikattimien päälle niin suhteellisen vaivatta noitten huollot onnistuu.
 
Top Bottom