• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

**Myyty** Nokia N97 Black

p.greus

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
17.9.2008
Viestit
186
Reaktiopisteet
138
M/V: Nokia N97 Black

Takuu: On, 18kk
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Uudenveroinen, näytössä alkuperäinen suojakalvo
Vaihto: Ehkäpä, lue alta lisätietoja

Mukaan tulee kaikki mitää kuuluu alkuperäiseen myyntipakkaukseen:

- Nokia N97 (näytön alkuperäinen suojakalvo vielä paikoillaan)
- akku
- pikalaturi
- liitäntäkaapeli
- kuulokkeet
- puhdistuskangas
- kosketuskynä

Kunto erinomainen, ostin edelliseltä omistajalta heinäkuussa (hänellä ehti olla 2viikkoa). Päivitetty uusimpaan firmwareen ja muutenkin toimii niinkuin pitääkin. Kuittia ei edellinen omistaja ole saanut lähetettyä minulle joten sitä ei mukaan. Takuutahan tältä kuitenkin löytyy vielä se 18kk (valmistajan lupaama 2vuoden takuu).

Vaihtoa voin harkita, jos jotain mielenkiintoista tulee vastaan.
Huom. myös kamerakalusto (vanhakin) kiinnostaa vaihdossa, olympus/panasonic erityisesti.

Hintapyyntö: 285€ + mahdolliset postikulut
Sijainti: Vantaa
Toimitustavat: Nouto/postipaketti

Myyjän nimi: Pekka Greus
Myyjän sähköposti: p.greus (at) gmail.com
Myyjän puhelinnumero: kysy maililla/yksityisviestillä
 

Liitteet

 • 3944786221_77e0eb15ec_b.jpg
  3944786221_77e0eb15ec_b.jpg
  225.9 KB · Katsottu: 54
 • 3944784141_dc17d3ccf7_b.jpg
  3944784141_dc17d3ccf7_b.jpg
  195.1 KB · Katsottu: 48

nikkepet

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
16.3.2007
Viestit
672
Reaktiopisteet
11
Vaihto Nokia e90 black

+ Tietokoneelle tarkoitettu usb-digiboxi.
 
Top Bottom