• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Nokia N900

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.10.2005
Viestit
212
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone 4 / Sonera
Kaupan kohde?
M: Nokia N900​
Takuu?
Kyllä (Gigantti)​
Kuitti?
Löytyy - 4.12.09​
Kytky?
Ei​
Kunto?
Hyvä​
Vaihto?
Ei vaihtoa​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Kaikki mitä uutenakin.​
Hintapyyntö?
340e, EN TINGI!​
Sijainti?
Oulu​
Toimitustavat?
Nouto etusijalla​
Myyjän nimi?
Jaakko Laatikainen​
Myyjän sähköposti?
gozzilla (at ) luukku.com​
Myyjän puhelinnumero?
044-5629054​
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.10.2005
Viestit
212
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone 4 / Sonera
Olen alustavasti jo ostanut läppärin, mutta myyjä vaikuttaa vähän huijarilta, joten tuo kiinnostaa jos kaupat ei onnistu tämän toisen myyjän kanssa. Selviää huomenna...
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.1.2007
Viestit
10
Reaktiopisteet
1
Onko näyttö naarmuton? Lähteekö hintaan 340 sis. postikulut? :)
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.10.2005
Viestit
212
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone 4 / Sonera
Onko näyttö naarmuton? Lähteekö hintaan 340 sis. postikulut? :)
Näytössä on yksi naarmu keskellä, mutta ei mielestäni kyllä haittaa käyttöä yhtään. Ottaisin kuvan naarmusta, mutta ei ole ku iPhonen kamera, niin sillä ei paljoa makrokuvia oteta :-/ Tämän lisäksi tietenkin joitain hiusnaarmuja näytöllä on - mitä nyt käytössä tulee. Muuten puhelin on kyllä mielestäni hyvässä kunnossa. Ollut nyt viimeiset 2kk käyttämättömänä.

350e + pk't on kyllä toistaiseksi tiukka...
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.1.2007
Viestit
10
Reaktiopisteet
1
Valitettavasti oon aika tarkkasilmäinen ja itseä häiritsee pienetkin naarmut, joten menköön vähemmän tarkkasilmäiselle. :)
 
Top Bottom