• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY : Nokia n900 edullisesti.

Palaute - 0%
0   1   0
Liittynyt
28.2.2009
Viestit
96
Reaktiopisteet
0
Takuu: Joulukuu 2011
Kuitti: Kyllä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Uudenveroinen
Vaihto: Ei

Näin alkuun, nick vaihtui Nik-ke:stä Nik-las:kseen. Älä siis ihmettele jos olet jo nähnyt saman puhelimen myynnissä hiljattain.

Puhelin on huippukuntoinen, elisashopitista ostettu kertamaksulla (ei kytkyä). Puhelin suojattiin heti uutena molemmilta puolilta suojakalvoilla, jotka ovat edelleen kiinni ja näyttävät hyvältä. Puhelin siis naarmuton ja täysin uudenveroisessa kunnossa!

Puhelimen kauppaisin mieluiten nassutusten Kristiinankaupungissa taikka Tampereella sovittuna ajankohtana.
Puhelin toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessaan, jossa on myös kaikki oheistarvikkeet mitä ostaessakin.

Nopeimmalle tämän luonnollisesti luovutan.

Hintapyyntö: 469e
Sijainti: Kristiinankaupunki / Tampere
Toimitustavat: Sovittavissa

Myyjän nimi: Niklas
Myyjän sähköposti: niklas.kamppikoski@hotmail.com
 

Liitteet

 • n900edestä.JPG
  n900edestä.JPG
  24.1 KB · Katsottu: 108
 • n900takaa.JPG
  n900takaa.JPG
  16.5 KB · Katsottu: 74
Top Bottom