• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Nokia N8, vihreä, tosi siisti !

Jantza

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
26   0   0
Liittynyt
6.8.2004
Viestit
326
Reaktiopisteet
19
Kaupan kohde?
M: Nokia N8, vihreä, tosi siisti !​
Takuu?
kyllä​
Kuitti?
kyllä​
Kytky?
ei​
Kunto?
kiitettävä​
Vaihto?
ei​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Myydään tarpeettomana todella siisti N8, värinä limen vihreä. Näytössä on suojakalvo ja takana musta muovisuoja. Takuuta on (ostettu 6/2011) ja kuitti löytyy. Ei sim lukkoa. Symbian Anna.

Kaikki tarvikkeet mukaan, tosin micro usb kaapelina on erikseen hankittu ca-101 kaapelin ca-179 sijaan. Lisäksi löytyy vielä pari näytönsuojaa ja 4 gb muistikortti.​
Hintapyyntö?
230e​
Sijainti?
Helsinki​
Toimitustavat?
nouto, posti​
Myyjän nimi?
-​
Myyjän sähköposti?
-​
Myyjän puhelinnumero?
-​
 

MK01

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
8.11.2011
Viestit
18
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Moto G4 Plus
Voisin tarjota 210€ + pk:t. Edellyttäen, että voit lähettää postiennakolla ja paketin tarkastusmahdollisuudella (maksaisin pk:t etukäteen). Mistäs puhelin on muuten ostettu (eli miten takuuasiat hoituvat)?
 

Jantza

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
26   0   0
Liittynyt
6.8.2004
Viestit
326
Reaktiopisteet
19
Ihan hyvä tarjous, mutta odotan vielä muita tarjouksia, puhelin on vasta ensimmäistä päivää myynnissä. Toimitusmuotona suosin rahat tilille, paketti postiin systeemiä. Toripalaute kertoo luotettavuuteni. Puhelin on ostettu alunperin Dna kaupasta, mistä siis kuitti.
 
Top Bottom