• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

*Myyty* Nokia E71 Steel Grey

tmm2k

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.6.2007
Viestit
109
Reaktiopisteet
0
M: Nokia E71 Steel Grey

Takuu: On. Elokuu 2010
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Kyllä

Hyväkuntoinen Nokia E71 myynnissä. Mukaan laturi, laatikko, datanaru ja 4Gt muistikortti. VAIHTO KARAOKE KAMOIHIN tai nokian 6267, N76, nokia 7390, tai nokia 6290 myös Sony Ericssonin z610i kelpaa.

Hintapyyntö: 180 + pk
Sijainti: Kainuu
Toimitustavat: Posti, matkahuolto, nouto.

Myyjän nimi: TMikkonen
Myyjän sähköposti: *
Myyjän puhelinnumero: *
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
88   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9396
Reaktiopisteet
4217
Puhelinmalli
Note 10+
Vaihdokiksi tarjolla N76 jossa kaikki kuoret uusia tai 99% uudenveroisia, suojamuovit molemmilla näytöillä ja näppiksellä paikallaan. Uudemman mallin Bluetooth-antenni + piiri sekä sarana + runko. Luuri, akku, laturi, USB-piuha. Saat väliin 100€.
 

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
35   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2739
Reaktiopisteet
288
Puhelinmalli
Fold
Vaihto T-Mobile G1 Android, sulta muutama kymppi väliin + PK?
 

P37R0

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
4   0   0
Liittynyt
22.9.2009
Viestit
698
Reaktiopisteet
144
Puhelinmalli
S21 Ultra + S20 Ultra
kiinnostaisko parisenkuukautta käytössa olleeseen samsungin i780 vaihto? takuuta vajaa vuosi ku tuli toisen sampan tilalle huollosta.
 
Top Bottom