• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Nokia E65 + 1G microSD-muistikortti

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
10.10.2008
Viestit
37
Reaktiopisteet
0
M/V: Nokia E65 + 1G microSD-muistikortti MYYTY

Takuu: Ei
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Kyllä

Kuvaus:
Täysin toimiva Nokia E65 bisnespuhelin (musta). Hieman kuluman jälkiä, mutta yleiskunto siisti. Liukuva näppäimistö toimii erinomaisesti ja on jämäkkä.
- S60 3rd Edition
- 2 megapikselin kamera
- Wlan

Tarkkatuotesekoste:
http://www.nokia.fi/tuotteet/kaikki-puhelimet/nokia-e65/tarkka-tuoteseloste

Myyntikohteeseen kuuluu:
- Alkuperäinen paketti
- Laturi
- Ohjekirjat
- Softa-CD
- USB-kaapeli
+ 1G microSD-muistikorttii

* Uusin softa asennettuna

Vaihto:
Vaihdossa voi tarjota Nokia puhelinta jossa muistikortin paikka vähintään 2G kortille ja 2,5mm TAI 3,5mm kuuloke paikka.
Erityisesti 6000-sarjan ja E-sarjan puhelimet kiinnostaa.

Palautteeni huuto.net: http://www.huuto.net/fi/showfeedback.php3?fbuser=-Tinke-

Hintapyyntö: 79,90e
Sijainti: Tampere
Toimitustavat: Nouto, postitus (Ostaja maksaa postikulut)

Myyjän nimi: Timo Hirsivuori
Myyjän sähköposti: tmarakassi (ät) gmail.com
Myyjän puhelinnumero: Kysy myyjältä
 

Liitteet

 • paketti.jpg
  paketti.jpg
  165.5 KB · Katsottu: 54
 • e65.jpg
  e65.jpg
  155.7 KB · Katsottu: 56
Top Bottom